FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Wentworth Miller: gyógyíthatatlan betegséggel küzd A szökés sztárja

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Wentworth Miller, A szökés sztárja

17815

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Wentworth Miller, A szökés sztárja

Annak ellenére, hogy hullámzó minőségű évadokkal operált az idehaza is hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat, A szökés, nyugodtan kijelenthető, hogy a széria (főleg annak első évada) mai napig meghatározó pontja volt a sorozatok világának, és hozzájárult a tévés produktumok, valamint a tévézés 2000-es évek közepi reneszánszához. Ennek a szériának főszereplőjét, a Michael Scofieldet alakító Wentworth Millert a közelmúltban autizmussal diagnosztizálták.

"Nem akarok soha többé heteroszexuális karaktert játszani" - Wentworth Miller ezért lépett ki A szökésből

Az 51 éves színész a vizsgálat eredményét egy Instagram-posztban fedte fel, amelyben elmondta, hogy még a karantén időszak alatt kezdte sejteni, hogy valami nincs rendben vele. Ezért először önkivizsgálást tartott, majd elment egy szakorvoshoz is, akitől szeptemberben kapta meg a tényleges diagnózist, hogy valóban autista.

Elmondása szerint bár kicsit sokkolta a végeredmény, összességében azonban mégsem lepődött meg a dolgon, sőt, nem is fogja fel mindezt olyasvalamiként, amin változtatni szeretne. Az eltelt időszakban szerzett tapasztalatait azonnal megosztotta, ám hangsúlyozva, hogy még nem szeretne az autista közösség nevében beszélni, hiszen nem tud még annyit erről az állapotról, mint kellene.

John Cena Guinness-rekordot döntött egy olyan dologban, amely mindenkit könnyekre fakaszt

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·