FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgokat vallott be Lucy Liu a Charlie angyalai forgatásáról

Sokkoló dolgokat vallott be Lucy Liu a Charlie angyalai forgatásáról

10773

Sokkoló dolgokat vallott be Lucy Liu a Charlie angyalai forgatásáról

Bill Murray-ről köztudott, hogy a magánéletben sokszor szeszélyes, nehezen kezelhető ember. Többször előfordult, hogy kollégáival és barátaival forgatásokon balhézott össze, az Időtlen időkig felvételei közben pedig odáig fajult a konfliktus a filmet rendező Harold Ramis-vel, hogy utána évekig nem is álltak szóba. A 2000-ben bemutatott Charlie angyalaiban Murray játszotta Charlie asszisztensét, az “angyalokat” pedig Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu formálták meg. Az utóbbi egy podcast vendégeként most felelevenítette azt, amikor a színésszel a film forgatásán összetűzésbe keveredett.

Charlie angyalai (Charlie's Angels, 2000)

A színésznő nem akart belemenni a részletekbe, de azt elmondta, hogy a kollégáival éppen egy jelenetet próbáltak, ám a próba elején Bill Murray családi elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni. Amikor azonban megérkezett, elkezdett mindenkit sértegetni, és úgy tűnt, soha nem érnek véget az inzultusok.

“Meglepődtem, mert úgy tűnt, mintha egyenesen rám nézne. Nem tudtam elképzelni, hogy miért beszél hozzám, mert milyen fontos dologról tehettem én akkoriban?”

– idézte fel Liu. A színésznő kiállt magáért és megkérdezte Murray-t, hogy hozzá beszél-e.

“Igazságtalan és indokolatlan volt. Amiket mondott, azoknak egy része megbocsáthatatlan és elfogadhatatlan volt, én pedig nem voltam hajlandó csak ülni és lenyelni. Szóval igen, kiálltam magamért, és nem bántam meg. Nem számít ugyanis, hogy milyen alacsonyan helyezkedsz el a ranglétrán vagy honnan jöttél, senkivel sem szabad lenézően viselkedni.”

A színésznőnek évekkel később az egykori stábtagok elmondták, hogy mennyire hálásak voltak neki azért, amit tett. Ugyanakkor azt is hangsúlyozta Liu, hogy az összetűzés ellenére semmi baja nincs Murray-vel, egy Saturday Night Live forgatáson találkoztak is azóta.

“Odajött hozzám és nagyon kedves volt. De nem fogok ölbe tett kézzel ülni, ha rám támadnak.”

Liu arról is beszélt, hogy amikor a kettejük vitájáról először szárnyra kaptak a pletykák a nyilvánosságban, a sajtó automatikusan azt gondolta, hogy a női fél, tehát ő okozta a konfrontációt.

“Nem értettem, hogyan fordulhatott így ki [a történet], miközben nekem semmi közöm nem volt a konfliktus kirobbanásához. De annak ellenére, hogy már évtizedekkel ezelőtt történt, ez egy olyan dolog, amire még mindig élénken emlékszem.”

Meg Ryan gyönyörű arcát a plasztika teljesen tönkretette – 62 évesen így néz ki

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·