FILMEZZUNK.HU
Kevin Hart ritkán látott felesége elképesztően dögös!

Ő Kevin Hart ritkán látott felesége – A 39 éves Eniko Parrish elképesztően dögös

21878

Ő Kevin Hart ritkán látott felesége – A 39 éves Eniko Parrish elképesztően dögös

Kevin Hart 1979 júliusában született Philadelphiában Nancy Hart és Henry Witherspoon második gyermekeként. Édesapja drogfüggő volt és sokat volt börtönben is, így Kevin-t és bátyját, Robertet édesanyuk nevelte fel. Miután leérettségizett, New Yorkba költözött, hogy főiskolán tanulhasson tovább. Mielőtt a komikusi karrierje beindult volna, cipőeladó volt. Karrierje, mint stand-up komikus nehezen indult, voltak esetek, amikor nézői lehurrogták a színpadról, egyszer valaki megdobta egy csirkeszárnnyal. A veterán komikus, Keith Robinson lett a mentora, ő tanította meg neki, hogy a színpadon magát adja, és ne másokat próbáljon leutánozni. Első szerepét nagyjátékfilmben a Sodródás (Paper Soldiers) című műben kapta. Kevin első felesége Torrei Hart volt, akivel 2003–2011.-ig tartott házassága. A 39 éves Eniko Parrish és Kevin Hart 2009-ben ismerkedtek meg.

Eniko Parrish és Kevin Hart

Eniko modell, Kevin színész és komikus volt. 2011-ben, miután Hart elvált első feleségétől, Torrei Harttól, egyre sűrűbben kezdett el találkozni Enikovel. Kapcsolatuk olyannyira elmélyült, hogy végül 2014-ben megkérte párja kezét és 2016. augusztus 13-án egy pazar szertartáson összeházasodtak.

Eniko Parrish és Kevin Hart

A pár élete sajnos nem zökkenőmentes. 2017-ben kitört egy botrány kettejük között, mikoris Kevet azzal vádolták meg, hogy párját megcsalta, miközben Eniko éppen várandós volt közös gyermekükkel. Eniko végül megbocsájtott neki, így azóta is együtt vannak.

Eniko Parrish és Kevin Hart

Eniko Parrish és Kevin Hart

Szerző: MéziMcFly

Döbbenet! Teljesen eltüntetnék a Harry Potterből J.K. Rowlingot


Article Tags: · ·