FILMEZZUNK.HU
13 film a Trónok harcából ismert Sandor Clegane (Véreb), Rory McCann főszereplésével

13 nagyszerű film Rory McCann főszereplésével

5165

6.) Solomon Kane (2009)

13 film a Trónok harcából ismert Sandor Clegane (Véreb), Rory McCann főszereplésével

A kalandor Solomon Kane könyörtelen harcos. Ezúttal Észak-Afrikában bukkan fel, ahol embereivel kincsre vadászik. Ehelyett azonban egy démonnal találkozik, akitől megtudja, hogy a lelke el van átkozva, és a pokolra fog jutni. A meghasonlott Kane fogadalmat tesz, hogy nem vesz többé kardot a kezébe, és egy kolostorban keres menedéket. Ám a sorsa elől nem menekülhet. Csatlakozik egy családhoz, ám hamarosan megtámadják őket. Solomon Kane kénytelen újra megmutatni, ki a legjobb kardforgató a vidéken. Ha megmenti Meredith-t, az elrabolt lányt, talán a saját lelkét is megmentheti.

7.) A titánok harca (2010)

13 film a Trónok harcából ismert Sandor Clegane (Véreb), Rory McCann főszereplésével

Hádész (Ralph Fiennes), az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz (Sam Worthington) családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát (Alex Davalos), és vessék a szörnyszülött fia, Kráken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval (Mads Mikkelsen) és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

8.) Trónok harca (2011-2019)

13 film a Trónok harcából ismert Sandor Clegane (Véreb), Rory McCann főszereplésével

Westeros királyság északi határát hatalmas jeges fal választja el az örök tél birodalmától. Lord Eddard “Ned” Stark az északi birodalom, Deres (Winterfell) ura és az északi nemesek vezére, az ő ősei építették a Falat, amelyet az Éjjeli Őrség véd. Amikor Robert király tanácsadója és Ned mentora, Jon Arryn meghal, Robert Baratheon a barátját, Nedet kéri fel, hogy lépjen a helyébe. Eközben a régi uralkodóház, a Targaryenek utolsó leszármazottja, Viserys azt tervezi, hogy visszaszerzi a trónt. Szövetséget köt a nomád dothraki harcosokkal, és vezérüknek, Khal Drogónak adja a húga, Daenerys kezét. Baratheon király és a felesége, a Lannister-házbeli Cersei királyné Deresbe utazik. Velük tart a Lannister família több tagja: a királyné ikertestvére, Jaime, a másik testvére, a törpe Tyrion, illetve a királyné tizenkét éves fia, a trón örököse, Joffrey. Ned nem utasíthatja vissza öreg királya és barátja kérését, így a birodalom fővárosába készül. Mindeközben Havas Jon elhatározza, hogy északra utazik a Fekete Kastélyba, hogy csatlakozzon az Éjjeli Őrséghez, ahová a kíváncsi Tyrion is elkíséri. De az ifjú Bran sötét titokra bukkan, ami nem várt következményekkel jár…

9.) Boszorkányvadászat (2011)

13 film a Trónok harcából ismert Sandor Clegane (Véreb), Rory McCann főszereplésével

Behman (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman) az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek. Szülőföldjükön azonban a pestis várja őket. A papoknak meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány (Claire Foy) a felelős. A két szökevény a szabadságért cserébe elvállalja, hogy a furcsa lányt elviszik abba az elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkot a vidékről. A küldetés azonban veszedelmesebb, mint gondolták.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·