FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

3026

Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

Tom Hardy angol színész. Küzdelme a rehabilitációval számára nem meglepő. Ő élő bizonyítéka annak, hogy létezik remény és beteljesülés a nehéz élet után is. Ami a leginspirálóbb a történetében, az az, hogy állandó a motivációja azért, hogy továbbra is küzdjön, hogy a helyes úton maradjon.

Ifjú élete tele volt akadályokkal.

A Venom és a Birmingham bandája című sorozat színésze már nagyon fiatalon megtapasztalta a hajléktalanságot, ezenkívül mentális egészségügyi kihívásokkal is küszködött. Amikor 21 éves volt, és nagy szüksége volt a pénzre, Hardy részt vett egy modellversenyen, amit meg is nyert, így több ajtó megnyílt számára, köztük a színészet is. Ennek eredményeként Hardy úgy döntött, hogy teljesen bele veti magát a színészet rejtelmeibe, majd később meg is kapta első szerepét Az elit alakulat-ban.

Amikor elérkezett élete fordulópontjához

Következő nagy filmje A Sólyom végveszélyben című film volt, ami egyben fájdalmas időszak is volt Hardy számára, hiszen forgatása közben a színésznek halálközeli élményben volt része egy éjszakai buli után. Az orvos akkor figyelmeztette, hogyha nem változtat az életstílusán, nem fogja sokáig húzni. Ezen figyelmeztetéssel, valamint családja és barátai támogatásával Hardy végül úgy döntött, hogy rááll a gyógyulás útjára.

Hardy első megmentői: szerető felesége és gyerekei

Tomnak nem volt szerencséje a szerelmi életben sem. Amikor azonban Charlotte Riley brit színésznő belépett az életébe, éppen akkor, amikor a színész mélyponton volt, minden megváltozott számára. A pár az Üvöltő szelek forgatásán találkozott először. A színésznő szkeptikus volt Hardyval kapcsolatban. Bevallotta azonban, hogy nagyon is megvolt kettejük között a kémia, és végül adott Tomnak egy esélyt. Hardy ezt igazi áldásnak vette az életében, és elmondta, hogy várni fog rá, ameddig csak kell. A színésznővel való kapcsolata volt az, ami folyamatosan a helyes úton tartotta. Mára már a pár házas és két gyerekük van. Hardy arról beszél, hogy a felesége mennyire támogatja őt, és hogy csodálja kedves és tiszta lelkét.

Hardy második megmentője: szenvedélye a harcművészetek iránt

Míg mentális egészségének kordában tartásában továbbra is a fő szempontja az volt, hogy jó férj és apa legyen, emellett a harcművészetek iránti szenvedélye igencsak hozzájárult ahhoz, hogy igazán kiteljesedve érezze magát. A sztár először a 2011-es Warrior – A végső menet című filmben kezdett edzeni, és azóta is töretlenül halad felfelé. Elismerte, hogy ez a sport kulcsfontosságú volt a belső rugalmasság, a nyugalom és a jó közérzet mélyebb érzésének továbbfejlesztésében, miközben megóvja őt attól, hogy visszaessen régi rossz szokásaihoz. Jelenleg lelkes Brazil dzsúdzsucu-s, és már a kék övet is sikerült megszereznie, ami a második az 5-ből. Számos versenyt nyert, köztük a Brazil Jiu-Jitsu Open Championshipet, ahol nemrégiben aranyérmet szerzett. Mostanra kialakult alázatos természete és professzionalizmusa meglátszott a versenyeken.

Tom Hardy, mint jószolgálati nagykövet

Ma a sztár jószolgálati nagykövet lett. Időt áldozott a fiatalokkal való találkozásra és a történetük meghallgatására. Ezen túlmenően új programkezdeményezések létrehozásában is közreműködött, színjátszó workshopokat tartott, és MMA foglalkozásokat hozott létre a fiatalok önbizalmának erősítésére.

//Cornelius//

Tom Holland egy külön szakmát is kitanult, hogy az Uncharted-ben minél hitelesebb legyen

(Via Brightside)


Article Tags: · · · ·