FILMEZZUNK.HU
Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2022-ben, 57 évesen

Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2024-ben, 59 évesen

17682

Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2024-ben, 59 évesen

Az egykor dögös szingli színésznő, a Szex és New York című világhírű sorozat sztárja, Sarah Jessica Parker mennyit változott 2008 óta, mióta véget ért az eredeti sorozat? Előre elmondjuk: nagyon sokat!

Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2022-ben, 56 évesen

Az egykor hatalmas sikert aratott sorozat által keltett hullámokat többször meglovagolták, és lovagolják, készült belőle egész estés mozi, sőt előzmény sorozat is és a közelmúltban az eredeti szériát is újraélesztették. A Carrie Bradshaw-t alakító színésznőről a napokban eléggé meghökkentő fotó készült. Egyrészt azért, mert a nagy hollywoodi sztárok nem igazán viselik jól az idő múlását, másrészt szokatlan a mindig kifogástalan külsővel rendelkező színésznőt úgy látni, mint a fenti képen.

Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2022-ben, 56 évesen

Parkert egy előkelő vendéglőben kapták lencsevégre, ahol barátjával, Andy Cohennel ebédelt. A fotók, amin a világ leghíresebb szinglije látható – persze csak sorozatbéli karaktere szerint – meghökkentő módon járták be a bulvársajtó hasábjait. Pedig nem történt semmi más, mint, hogy a most 59 éves sztár bevállalta, hogy smink nélkül, ősz hajjal ül be egy étterembe, mint minden normális ember, akik teljesen természetesen felvállalják, hogy eljárt felettük az idő.

Patrick Dempsey és színésztársa durván egymásnak estek a Grace klinika forgatása közben

(Via promotions.hu)


Article Tags: · ·