FILMEZZUNK.HU
Az oroszlánkirály (2019) - Kritika

Jön Az oroszlánkirály film folytatása!

2306

Jön Az oroszlánkirály film folytatása!

Az oroszlánkirály 2. részét rendező Barry Jenkins szerint a film forgatókönyve lenyűgöző lett és ha valakinek, akkor neki hihetünk, hiszen a direktornak köszönhetjük a Holdfény és a Ha Beale utca beszélni tudna című filmeket. Jenkins pedig azt mondja, hogy szerinte lenyűgöző lett a forgatókönyve a 2019-es film folytatásának.

Az oroszlánkirály (2019) - Kritika

Jenkins a Varietynek beszélt arról, hogy mit mondott partnerének, Lulu Wangnak, mikor olvasta a film forgatókönyvét.

“Olvastam a könyvet és körülbelül a 40. oldalnál tartottam, amikor mondtam Lulunak, hogy: Szent szar, ez jó! Miközben pedig tovább olvastam az agyam egyre távolabb került attól a gondolattól, hogy egy olyan filmrendező, mint én nem készít ilyen filmet. De eljutottam odáig, hogy azt mondjam, hogy a szereplők és a történet is elképesztő.”

Szóval bizodalmunk lehet a filmmel kapcsolatban, hiszen ha Jenkinsnek tényleg ennyire tetszik a forgatókönyv, akkor nagy baj nem lehet. Biztosak vagyunk benne, hogy Jenkins nem egy szolgai és lélektelen másolatot készít majd, mint ahogy tette Jon Favreau a 2019-es Oroszlánkirály képében, amely egy filmművészeti kudarc volt, még akkor is ha másfél milliárd dolláros bevételt produkált a mozikban. A készülő filmről egyelőre nem tudni semmi konkrétat. Pletykák szólnak arról, hogy nem tényleges folytatása lesz a 2019-es résznek, hanem egy Mufasa fiatalkorát bemutató előzményfilm készülhet el. Annyi azonban biztos, hogy a Disney teljesen szabad kezet adott Jenkinsnek, ez pedig bőven elegendő ahhoz, hogy várjuk a produkciót.

Tom Holland főszereplésével jön az élőszereplős Atlantisz-film

(Via acinemanias)


Article Tags: · · ·