FILMEZZUNK.HU

Anya csak egy van – íme 8 felejthetetlen anyás film!

9674

Anya csak egy van – íme 8 felejthetetlen anyás film!

Alábbi összeállításunkban íme nyolc gondoson kiválasztott produkció, ahol az anyai szerep van a főszerepben. Kedves Édesanyák, íme 8 felejthetetlen anyás film, amit ha megnéztek biztosan nem bántok meg.

8. Kisanyám, avagy mostantól minden más (1998)

A szöszke Helen Harris (Kate Hudson) modell-ügynöki-karrierről álmodik, ám amikor a nővére és annak férje egy autószerencsétlenségben életét veszti, tervei módosulnak. Nővére végrendeletében azt szerette volna, ha lányait: a tizenöt éves Audrey-t (Hayden Panettiere), a tízéves Henry-t és az ötéves Sarah-t ő nevelné a továbbiakban. Mindenki meglepődik a döntésen, mivel Helen testvére sokkal inkább anyatípus. Helen élete lassanként átalakul valami teljesen újjá…

Kisanyám, avagy mostantól minden más (1998)

Kate Hudson a film forgatása közben már állapotos volt, csak nem tudott róla, így a film vége felé teljesen tudattalanul fogja a derekát, amikor sétál.

7. Csak tudnám, hogy csinálja (2011)

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) élete elsősorban a munkája körül forog, bár esténként megnyerő férje (Greg Kinnear) és gyönyörű gyerekei várják. Mikor férjét váratlanul elbocsájtják, Kate élete az állandó egyensúly keresésébe csap át: szintén dolgozó és gyermekeit nevelő barátnője (Christina Hendricks), és gyerekfóbiás munkatársa (Olivia Munn) között lavírozik. Közben ismét dolgozó férjétől visszakapná otthoni feladatait. Kate feje felett szinte már összecsapnának a hullámok, mikor úgy dönt, hogy életének nagy problémáit muszáj elrendeznie. Ráadásul munkahelyén – a jóképű, újonnan kinevezett főnök (Pierce Brosnan) személyében – váratlan kísértés tűnik fel…

Csak tudnám, hogy csinálja (2011)

6. A szív bajnokai (2009)

Michael Oher (Quinton Aaron) élete nem könnyű. Nem elég, hogy fekete bőrű, ráadásul alul iskolázott, nagydarab srác, szegény és hajléktalan, az anyja drogfüggő, az apját meggyilkolták. Felfigyel rá egy fehér, jómódú házaspár (Sandra Bullock és Tim McGraw), akik úgy vélik, jó amerikaifoci-játékos lehet belőle, így kikerül a gettóból. Michael nevelőszülei saját fiukként nevelik őt, s mivel tényleg tehetséges, gondosan egyengetik sportkarrierjét. Michael, termete ellenére, gyors és szívós, ezért hamar a főiskolai bajnokság igen kiváló védőjátékosává válik.

A szív bajnokai /Blind Side, 2009/

5. Merida, a bátor (2012)

Fergus király és Elinor királyné lánya, a keményfejű Merida kiváló íjász. A makacs lány fittyet hányva az ősi szokásokra saját kezébe veszi sorsát, de tettei hatalmas felfordulást okoznak a királyságban, ráadásul egy szörnyű átok is a nyakába hullik. Ahhoz, hogy megtörje az átkot, csak bátorságára és íjára támaszkodhat.

Merida, a bátor (Brave, 2012)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·