FILMEZZUNK.HU
Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével jöhet a Sztárom a párom szomorú folytatása!

Az eredeti párossal jöhet a Sztárom a párom folytatása!

785

Az eredeti párossal jöhet a Sztárom a párom folytatása!

Julia Roberts és Hugh Grant visszatérhet ikonikus filmjük folytatásában! 1999-ben mutatták be Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével a Sztárom a párom című filmet, ami nagyon hamar a könnyed, szerelmes alkotások kedvelőinek kedvence lett, és hatalmas sikert aratott. Arról szólt, hogy egy pici könyvesbolt tulaja összefut egy világhírű színésznővel, és az esélytelenség ellenére mégis egymásba szeretnek.

Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

A Sztárom a párom egy igazi romantikus-vígjáték a javából, viszont Hugh Grant most azt tervezi, hogy utólag teljesen tönkreteszi a rajongók számára az élményt, ugyanis egy kérdezz-felelek során megjegyezte, hogy szívesen megcsinálná az alkotás realisztikus, kegyetlen folytatását:

„Szeretném megcsinálni az egyik romantikus-komédiám folytatását, ami megmutatja, hogy mi történik a film vége után. Hogy bizonyítsam, mekkora szörnyű hazugság volt a happy ending. Szeretném elmesélni a Juliától való elválást. Nagyon drága ügyvédekkel, a gyerekek felhasználásával a harcban, és rengeteg sírással. Örökké megsérülve pszichológiailag. Szeretném megcsinálni ezt a filmet.”

Az biztos, hogy egyedi lenne a végeredmény, bár a szenvedések láttán rendesen elkeseredne a közönség, hiszen ezeknek az alkotásoknak pont az a lényegük, hogy egyszerűségükkel, kedvességükkel, humorukkal felemeljék a lelkünket. Manapság pedig nem igazán lenne jó ilyen keserű filmet látni, hiszen a világjárvány negatív hatásai miatt amúgy is mindenki egy kicsit meggyötört. Ettől függetlenül biztos, hogy különleges élményt nyújtana Hugh Grant víziója, csak várjon még vele egy kicsit.

Helen Mirren fiatalkori képeitől fölrobbant az internet! Ilyen bombanő volt a színésznő

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·