FILMEZZUNK.HU
NATALIE PORTMAN: "Szextárgy voltam gyerekként"

NATALIE PORTMAN: “Szextárgy voltam gyerekként”

13687

NATALIE PORTMAN: “Szextárgy voltam gyerekként”

Natalie Portman podcastben mesélt arról, milyen érzés volt nagyon fiatalon a kamerák kereszttüzébe kerülni, és hogy milyen hatással volt rá az óriási médiacirkusz, ami körülvette.

Natalie Portman

A 42 éves színésznő 12 évesen szerepelt a Léon, a profi című filmben, és mint ahogy mondta, akkoriban nem rendelkezett túl nagy önismerettel. Ennek következtében a szakma megrabolta őt intim fejlődésében.

“Már gyerekként szexualizáltak, és ez elvett a saját szexualitásomból, mert félni kezdtem. Ahogy idősebb lettem, nagyon sokaknak az lett a benyomása rólam, hogy szuperkomoly vagyok, prűd és konzervatív. Szándékosan alakítottam ki ezt a képet, mert így biztonságban éreztem magam. Ha valaki tisztel, akkor nem kezd el tárgyiasítani.”

Portman karrierje további részében is gyakran mondott le szerepeket, amelyekben csók- vagy intim jelenetek voltak: ez lett a védekezési mechanizmusa.

“Fiatal korban is megvan a szexualitásod, a vágyaid, és meg akarsz tapasztalni dolgokat – de nem feltétlenül érzed magad biztonságban. Falakat építesz magad köré.”

– jelentette ki a sztár, aki többször felszólalt már a szexuális visszaélések témájában. Elmesélte, egy helyi rádió például anno visszaszámlálást csinált a 18. szülinapjáig, mert onnantól kezdve legálisnak számított lefeküdni vele.

Egekben az IQ-ja – Lisa Kudrow a világ egyik legokosabb színésznője

(Via starity)


Article Tags: ·