FILMEZZUNK.HU
Rami Malek érdekességek

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna a 43. születésnapját ünneplő Rami Malek-ről

9403

Rami Malek érdekességek

Rami Malek játszotta Freddie Mercury szerepét a 2018-ban bemutatott Bohém rapszódia című filmben, ahol alakítása kritikai sikert aratott, amiért Golden Globe-ot és Oscar-díjat is kapott, valamint egy világ ismerte meg a nevét. Az immáron Oscar- és Golden Globe díjas színész, a Mr. Robot című sorozat sztárja a napokban ünnepli 43. születésnapját, melynek alkalmából íme néhány érdekesség, hogy Ti is jobban megismerjétek.

Rami Malek érdekességek

1) Az egyiptomi származású Rami Said Malek 1981. május 12-én született Los Angelesben, két fiútestvére van. Egyiptomi bevándorlók gyermekeként jött a világra, egynyolcad részt görög származással is rendelkezik.

2) Kopt ortodox keresztény családban nőtt fel és négyéves koráig arabul beszélt.

Rami Malek érdekességek

3) A Sherman Oaks-i Notre Dame High School középiskolában végzett 1999-ben, Rachel Bilson színésznővel együtt. Kirsten Dunst is ide járt, egy évvel alatta, de voltak közös óráik a színjátszókörben.

4) Epizódszereppel kezdte televíziós pályafutását a Szívek szállodája című sorozatban 2004-ben. Ugyanebben az évben a Halo 2 című videojáték több szereplőjének is kölcsönözte a hangját, a stáblistában azonban nem szerepelt.

Rami Malek érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·