FILMEZZUNK.HU
Újabb forgatási fotókkal adtak ízelítőt az Avatar 2-ből

Az Avatar sztárját annyira meghatotta a második rész forgatókönyve, hogy elsírta magát

2152

Az Avatar sztárját annyira meghatotta a második rész forgatókönyve, hogy elsírta magát

Stephen Lang (Vaksötét, Ragadozó városok) egy igazi nehézfiú, aki nem sírja el magát mindenféle csipp-csupp dolgon. Ám a közelmúltban megtört a jég. A James Cameron rendezte Avatart még 2009-ben mutatták be, ami az egész világot bejáró világsiker volt. Nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatása. A 2. részt 2022. év végén mutatták be, ám itt még nem ért véget a széria, ugyanis a készítők még 3 részt terveznek készíteni. Stephen azon színészek közé fog tartozni a stábból, aki végig szerepelni fog a részekben és már az 5. rész forgatókönyvét is kezébe vehette és elolvasta.

Stephen Langet annyira meghatotta a legújabb Avatar forgatókönyve, hogy elsírta magát

A színész szerint a tervezett ötödik rész méltó zárófejezete lesz az Avatar franchise számára. Megkérdezték a napokban a színészt, hogy mit érzett a szkript elolvasásakor, amire Lang a következőket nyilatkozta:

„Amikor befejeztem az utolsó forgatókönyv olvasását, csak sírni tudtam. Egyszerűen gyönyörű volt. Ezzel az utolsó szkripttel egy nagyszerű, eredeti, gyönyörű történetet mesél el Cameron, ami teljesen magával ragadott. Remélem, bízom és hiszem, hogy majd a közönség is hasonlóan fog érezni. Cameron sok mindenben kiváló, de igazán kitűnik abban, ahogy a forgatókönyv oldalait átülteti a forgatásra, ahogy megvalósítja őket. Amit olvasol, azt fogod látni is a filmvásznon, ha nem többet.”

Lang a további részekben is a rosszfiút fogja alakítani a Pandorán, így az Ő története tuti, hogy végigmegy a szérián.

Szerző: MéziMcFly

Durván betámadták Will Smith-t a nyitott házassága miatt, ám ő kiállt mellette


Article Tags: · ·