FILMEZZUNK.HU
Kurt Russell kiállt imádott párja, Goldie Hawn mellett a bántó megjegyzések miatt

Kurt Russell kiállt imádott párja, Goldie Hawn mellett a bántó megjegyzések miatt

4106

Kurt Russell kiállt imádott párja, Goldie Hawn mellett a bántó megjegyzések miatt

Immár 40 éve annak, hogy Kurt Russell óvja, szereti és védelmezi élete szerelmét, Goldie Hawnt. Mindegy ki és miért bántja éppen kedvesét, a színészlegenda mindig ott van neki, és olyan támaszt nyújt, amire minden nő vágyik. Kurt Russell teljes mértékben egyetért például azzal, hogy nem szabad görcsösen küzdeni az öregedés ellen, mindig arra biztatja Goldie-t, hogy maradjon önmaga, hiszen az ember bármilyen életkorban lehet szép és vonzó, ha harmóniában van a testével és lelkével.

Így néz ki ma 10+ filmes duó, akikért korábban odáig voltunk

Kurt Russell és Goldie Hawn története igazán izgalmas, hiszen már nagyon fiatalon megismerkedtek, egy meghallgatáson találkoztak először, amikor a színész 15, a színésznő pedig 22 éves volt. Kurt Russell-t akkor az édesanyja kísérte, aki kijelentette a fiának, hogy a szép, szőke kislány fogja megkapni a szerepet, igaza is lett, Goldie volt aznap a befutó. Az akkor még kamasz Kurt le sem tudta róla venni a szemét, a csinos színésznő mágnesként vonzotta, ám ekkor még nem lehetett köztük semmi.

„Azt gondoltam, amikor először láttam, hogy valami egészen elképesztően vonzó. Nem tudtad nem észrevenni, olyan energia áradt belőle”

– emlékezett vissza egy interjúba Kurt Russell az első benyomásra. Goldie azon kevés hollywoodi színésznő közé tartozik, aki nem küzd minden erejével az öregedés ellen, ezért pedig nagyon sokan támadják őt a neten, rengeteg olyan poszt található például a Twitteren, ahol „csúnyának” nevezik őt és cikizik a testét. A 77 éves sztár mindent megtesz annak érdekében, hogy kizárja életéből ezeket a hangokat, ebbe pedig, ahogyan már említettük, élete párja, Kurt Russell komoly támasz a számára.

Így néz ki ma 10+ filmes duó, akikért korábban odáig voltunk

A 72 éves színész a mai napig hatalmas lelkesedéssel udvarol élete párjának, mindennap bókol neki, így Goldie Hawn gyönyörűnek érzi magát a hetvenes éveiben is. Egyikük sem a teste miatt szereti a másikat, szerelmi történetük pedig arra tanít, hogy inkább arra összpontosítsunk, ami igazán örömet okoz, ne pedig az ítélkező vélemények befolyásoljanak minket. Legutóbbi nyaralásuk alkalmával például, mikor a színésznőről több fürdőruhás kép is készült, ami aztán kemény kommenteket kapott, Goldie elmesélte, hogy épp a következő bókot kapta férjétől:

“Hihetetlen vagy. Nem hiszem el, milyen lehengerlően nézel ki.”

Kurt Russell már 40 éve elválaszthatatlan Goldie Hawntól: "Nem tudom elképzelni az életemet nélküle”

Szem nem marad szárazon! Paul Walker lánya egy megindító videót osztott meg az apjáról

(Via MSN.com)


Article Tags: · · ·