FILMEZZUNK.HU
Brendan Fraserrel jöhet az új Múmia-film!

Brendan Fraser visszatérhet a Múmia 4 főszerepében!

8868

Brendan Fraser visszatérhet a Múmia 4 főszerepében!

Brendan Fraser arról beszélt egy interjúban, hogy készen állna egy újabb Múmia-filmre. Kifejezte, hogy nem lenne ellene, hogy Rick O’Connell szerepét újra eljátssza egy újabb Múmia-filmben.

18 meglepő érdekesség A múmia című filmről

A Deadline Actor’s Side friss interjújában A bálna sztárja kitért Martin Scorsese legutóbbi filmjére, a Megfojtott virágokra is, amelyben Leonardo Dicaprio és Robert De Niro oldalán is játszik.

“Hálás volt, hogy egy mesteri filmkészítővel dolgozhattam”

– mondta. Brendan Fraser az 1999-es A múmia című filmből és annak két folytatásából, A múmia visszatérből és A múmia című filmből is ismert: A sárkánycsászár sírja című filmekben. Amikor megkérdezték tőle, hogy a visszatéréséről szóló pletykákra hivatkozva hajlandó lenne-e a jövőben egy újabb potenciális Múmia-filmet forgatni, Fraser nem ellenezte az ötletet, de nem erősített meg semmit.

“A mindenit, nem tudok semmilyen szaftos részletet erről, de tudod, ez már egy ideje nyitott kérdés. Nem vagyok ellene. Hé, nem ismerek olyan színészt, aki ne akarna munkát, nem hiszem, hogy voltam még ilyen híres és fizetett egyszerre a szakmai életemben.”

Szinkron nélkül beszélt magyarul Leslie Nielsen, a Csupasz pisztoly-filmek legendás sztárja (Videó!)

(Via thegeek.hu)


Article Tags: · · · ·