FILMEZZUNK.HU
Súlyos depressziójáról vallott Dwayne Johnson - Az egészségére is komoly kihatással volt

Súlyos depressziójáról vallott Dwayne Johnson – Az egészségére is komoly kihatással volt

2502

Súlyos depressziójáról vallott Dwayne Johnson – Az egészségére is komoly kihatással volt

Dwayne Johnson nem hiába kapta „A szikla” becenevet, hiszen nemcsak külsejében, hanem mentálisan is szilárdnak, keménynek tűnik. A színész azonban eloszlatta ezeket a sztereotípiákat, és beismerte: nem volt mindig olyan ön- és céltudatos, mint napjainkban.

Dwayne „A Szikla” Johnson az egyik legmenőbb videojátékot filmesíti meg

Dwayne Johnson az Oprah’s Master Class keretein belül mondott inspiráló beszédet, melynek keretein belül elárulta, bizony ő maga is megküzdött a depresszióval, mely később a birkózó karrierjéhez segítette, onnan pedig egyenes út vezetett Hollywoodba és a filmvásznakra.

“A depresszióval kapcsolatban a legfontosabb az, hogy nem vagy vele egyedül. Nem te vagy az első, és valószínűleg nem is az utolsó, aki keresztülmegy rajta. Legtöbbször csak úgy megtörténik, és úgy érzed, egyedül vagy, bezárkózol egy burokba, és azt kívánod, bár lenne melletted valaki, aki azt mondja: Minden rendben lesz”

– hallhatóak a színész sorai a maga megnyugtató hangsúlyában. Miután elárulta, hogy ő is depresszióval küzdött, Dwayne közösségi oldalait megrohamozták a rajongók, és biztosították arról, hogy mellette állnak, mely nem titkoltan sokan jelentett magának az érintettnek is.

“Köszönöm szépen, családom. Néha az a legnehezebb dolog (különösen akkor, ha férfi vagy), hogy segítséget kérj. Azt kívánom, bár én is megtettem volna. Tudd, hogy sosem vagy egyedül. Merj beszélni róla.”

– írta Dwayne Johnson közösségi oldalára.

A 33 éves jóképű színész, Aaron Johnson régóta bolondul 56 éves feleségébe

(Via Starity)


Article Tags: ·