FILMEZZUNK.HU
10 legjobb Pierce Brosnan film, amit mindenképpen látni kell

10 legjobb Pierce Brosnan film, amit mindenképpen látni kell

32822

6. Az utolsó gyémántrablás (After the Sunset, 2004)

Stanley FBI-ügynök már hosszú évek óta nyomoz a tolvajpáros után, és nem hajlandó elhinni, hogy Max tényleg hátat fordított a múltjának. Szerinte a két jómadár csak azért települt át a trópusi paradicsomba, hogy ellopjanak egy több milliót érő gyémántot, amelyet a sziget mellett lehorgonyzott jachton állítanak majd ki. Igaza van: ha Lolát nem is, de Maxot izgalomba hozza a dolog. Kezdetét veszi a macska-egér játék?

Tudtad, hogy…?

Chris Tucker és Jackie Chan részére felajánlottak egy cameoszerepet, amely szerint amerikai rendőröket alakítottak volna (utalván a Csúcsformában sorozatra, amit szintén Brett Ratner rendezett), de nem fogadták el.

5. A világ nem elég (The World is Not Enough, 1999)

A 007-es ügynöknek (Pierce Brosnan) ezúttal egy olajmágnás árván maradt lányát kell védelme alá vennie, akit a  gonosztevő, Renard fenyeget. A bűnöző nem csak mindenre elszánt, de rendkívül veszélyes is, mivel egy baleset következtében nem érez fájdalmat. Bondnak azonban nem csak védence miatt kell aggódnia. A titkosszolgálatot is támadás fenyegeti.

A világ nem elég (The World is Not Enough, 1999)

Tudtad, hogy…?

Pierce Brosnan 3. alkalommal bújt James Bond bőrébe, míg ez a 19. hivatalos James Bond-film a szériában.

4. Szellemíró (The Ghost Writer, 2010)

A Szellemíró (Ewan McGregor) egy tehetséges angol író, aki híres emberek helyett írja meg azok önéletrajzát. Művei csupa bestsellerek, nagyon érti a dolgát. Az ügynöksége meggyőzi őt arról, hogy vállaljon el egy igazi nagy melót. Itt a soha vissza nem térő alkalom, a Szellemíró pedig kap is rajta. A brit ex-miniszternek, Adam Langnek (Pierce Brosnan) kell segítenie befejezni az emlékiratait. A férfi az USA-ba utazik, hogy meglátogassa Langet a villájában. Ám alighogy munkához kezdenek, a politikust háborús bűncselekményekkel vádolják meg.

Szellemíró (The Ghost Writer, 2010)

Tudtad, hogy…?

Egy ideig úgy volt, hogy a főszerepet Nicolas Cage fogja alakítani, de amikor elnapolták a forgatást, Cage-et kitették a produkcióból. A forgatás Németországban zajlott, leginkább azért, mert Roman Polanskit, a rendezőt korábban kitiltották az Egyesült Államokból.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·