FILMEZZUNK.HU
Ez volt Robin Williams nem mindennapi utolsó kívánsága

Ez volt Robin Williams nem mindennapi utolsó kívánsága

2233

Ez volt Robin Williams nem mindennapi utolsó kívánsága

Nem túlzunk, ha azt írjuk, hogy Robin Williams (Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van, Apák napja, Holt költők társasága, Patch Adams, Ébredések, Good Will Hunting, Jumanji) hirtelen jött halála egy világot rázott meg. A mindig jókedvű színész állandóan mosolyt csalt a nézők arcára, nevetése ragályos volt, karizmatikussága, kisugárzása miatt az egész világ imádta.

Ez volt Robin Williams nem mindennapi utolsó kívánsága

Robin Williams volt Dzsinn hangja is többek között

2014-ben azonban váratlan dolog történt, mikor a világhírű Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas színész úgy döntött, hogy véget vet életének. Mint kiderült, Robin halála előtt demenciában szenvedett és a betegségének durva tünetei vezettek végül ahhoz, hogy az elismert sztár végül öngyilkos legyen. Egy színésztársa így emlékezett vissza Williams-re:

“Éreztem, hogy valami nagy baj van. Teljesen kiveszett belőle a szikra, nem volt önmaga.”

Robin az utolsó időben azt mondta:

“Már nem tudom, hogyan kell viccesnek lenni”.

A színész halála előtt nem sokkal depressziós lett, majd 2014. augusztus 11-én önkezével vetett véget az életének. Végrendeletének egy részét közzétették, melyben az szerepelt, hogy megtiltotta, hogy a hangját, vagy a felvett szövegeit bármilyen formában felhasználják a halála utáni 25 évben. Ez a Disney-nek koránt sem jött jókor, hiszen a cég már az Aladdin folytatásán dolgozott, melyben a dzsinn hangját Williams-nek szánták. A színész rendelkezése viszont biztosította, hogy 2039-ig felvételeit senki, semmilyen formában nem használhatja fel.

//Cornelius//

Ő Robin Williams ritkán látott, 40 éves fia – Zak máig nem lépett túl édesapja halálán


Article Tags: · ·