FILMEZZUNK.HU
Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising, 2018) - Előzetes

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Tűzgyűrű 3!

17553

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Tűzgyűrű 3!

11éve meglepetésszerű sikert aratott a Tűzgyűrű című fantasztikus akciófilm. Volt, aki előre fanyalgott: mennyire tudja megragadni a nézők figyelmét egy olyan szuperprodukció, amelyben óriásrobotok küzdenek a másik dimenzióból jött óriásszörnyek ellen? Nos, a film 400 millió dolláros összbevételt ért el, tehát elég sok nézőt érdekelt a történet.

Bár a folytatás, a Tűzgyűrű: Lázadás nem aratott osztatlan sikert, így is sikerült 300 millió dollárig eljutni világviszonylatban. Az új főszereplő a filmben a Star Wars sorozat sztárja, John Boyega volt, aki a film egyik produceri feladatát is ellátta. A fiatal-színész producer annyira beleszeretett új feladatkörébe, hogy már a harmadik részre készül. Az IGN News szkeptikus kérdésére, miszerint vajon mi újjal lehet előállni két robotos-szörnyes film után, ezt a választ adta:

„Valószínűleg ezúttal mi megyünk majd át az ő világukba a dimenziókapun át. Ehhez persze új technológia és fegyverzet kell, mert az eddigi robotok nem lesznek alkalmasak a harcra idegen földön. Valamit biztosan ki fogunk találni, amivel szintet tudunk lépni.”

A drámai végkifejlet ellenére a Keresztapa forgatása igazából jó buli volt (Fotók!)

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·