FILMEZZUNK.HU
Ezek azok az alapdarabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a gardróbból! (x)

Ezek azok az alapdarabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a gardróbból! (x)

113

Ezek azok az alapdarabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a gardróbból! (x)

A minden szempontból testre, egyéni igényekre, ízlésre hangolt ruhatár alapvető darabjai nemcsak könnyebbé varázsolhatják a mindennapi öltözködést, hanem általuk nincs az a helyzet, amikor ne rukkolhatnánk elő valamilyen abszolút stílusba vágó megoldással. Akad néhány olyan modell, amik tényleg mindig jól jönnek, és amiket ezért aztán nem éri meg a ruhásszekrényből, meg a mindennapi viseletből kifelejteni.

A nőies ingek továbbra is vonzóak

női ing olyannyira sokoldalú ruhadarab, amely szinte minden összeállításban megállja a helyét. Legyen szó egy formális munkahelyi debütálásról, egy laza hétvégi kiruccanásról vagy egy elegáns esti eseményről, a testre szabott női ing kifinomultsággal ajándékozhatja meg viselőjét. Az ingeket eredményesen variálhatjuk skinny farmerekkel, elegáns szoknyákkal vagy akár magas derekú nadrágokkal is. A fehér ing az abszolút must-have, de érdemes kísérletezni a különböző mintákkal és színekkel is, hogy a legújabb lehetőségeket se engedjük parlagon heverni.

A legerősebb casual modellek mindig jól jönnek

Az Abercrombie & Fitch márka a casual, mégis stílusos öltözködés egyik zászlóshajója. A pólóitól kezdve a kapucnis pulóvereken át a farmerig minden egyes terméke a minőségi kivitelezésről és a letisztult, fiatalos megjelenésről árulkodik. Az Abercrombie & Fitch póló abszolút telitalálatos választás egy laza napra, melyet egy pár kényelmes farmerrel és sportcipővel kombinálva egyszerű, mégis divatos összhatást érhetünk el. A márkától származó ruhadarabok nemcsak kényelmesek, hanem tartósak is, így hosszú távon megbízható választásnak bizonyulnak.

Ezek azok az alapdarabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a gardróbból! (x)

Az elegancia sportosan is viselhető!

Reebok sportcipői már évtizedek óta jelen vannak a piacon, nem véletlenül. A kényelem és a technológiai innovációk ötvözete varázsolja őket ideális választássá mind a sporttevékenységekhez, mind a hétköznapi viselethez. Egy határozottan helyzetre és lábakra szabott Reebok cipő nem csak a fitneszteremben nyújt támogatást, hanem a városi séták során is a maximális komfortot szolgálja. A sportcipők mára már a divat részévé váltak, így egy stílusos Reebok cipő akár elegánsabb ruhadarabokkal kombinálva is megállja a helyét. A fúziós trend fellendülése még inkább ezt az ötvözési bátorságot támogatja.

Az alapozás az alapdarabokkal kitűnő ötlet

A fent felsorakoztatott alapdarabok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minden élethelyzethez teljes könnyedséggel alkalmazkodjunk, miközben személyes stílusunkat, és kényelmünket is gond nélkül megőrizhetjük. A sokoldalúság és a minőség az, ami ezeket a modelleket elengedhetetlenné teszi mindenki számára, aki fontosnak tartja a jó megjelenést a mindennapok során. Nem azt állítjuk, hogy három termékkel ki is pipálható a trendi fellépés, ugyanakkor az nyugodtan kijelenthető, hogyha ezek a variációk a gardrób szerves részét alkotják, akkor a divatos megjelenés nem jelenthet semmiféle nehézséget sem a mindennapok forgatagában, sem az elegánsabb alkalmak kavalkádjában.


Article Tags: · ·