FILMEZZUNK.HU
Ő volt a Szívek szállodája Sukija – Ma már nem biztos, hogy felismernéd - Melissa McCarthy

Ő volt a Szívek szállodája Sukija – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

318

Ő volt a Szívek szállodája Sukija – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

Melissa McCarthy számos alkalommal megküzdött a kilóival, bár a teltkarcsú komika volt, hogy 22 kilótól szabadult meg, azonban a jojóeffektus nála is sok problémát okozott. A Szívek szállodája Sukija legutóbb 2016-ban mesélt drámai fogyásáról. Akkor bevallotta, hogy nem váltott életmódot, nem diétázott és a konditermet sem látogatta, hanem saját bevallása szerint unalmában fogyott. Este fél nyolckor elment aludni, így kimaradt a nap végét megkoronázó mértéktelen zabálás, és ez kedvező hatással volt a súlyára. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy A kém című filmjéhez sokáig egy harcművész oktatóval edzett, ami szintén nagy segítség volt a fogyásban. A színésznő az utóbbi években is küzdött a kilókkal, azonban 2023-ban A kis hableány premierjéhez képest igen látványos a különbség.

Ő volt a Szívek szállodája Sukija – Ma már nem biztos, hogy felismernéd - Melissa McCarthy

Melissa McCarthy 2023-ban A kis hableány premierjén

Legutóbbi sikerét pedig azonnal észre is vették a rajongók, Melissa legfrissebb Instagram-posztjában, egy flitteres kezeslábasban mutatta meg karcsúbb alakját. Elképesztően jól néz ki, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés

Akik a színésznő titkára kíváncsiak, azoknak eláruljuk, Melissa bevallottan nem hisz a szigorú diétákban, mivel sosem tudta betartani, egy dolog azonban nála remekül működik.

„Abbahagytam az aggódást a súlyom miatt. Abbahagytam a túlelemzését, a túlgondolását a dolognak. Egyszerűen leálltam az állandó szorongással, és azt hiszem, hogy ellazultam, és nem feszengtem miatta, bizarr módon hatott nálam.”

Ő volt Rory Gilmore a Szívek szállodája című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·