FILMEZZUNK.HU
Rémisztő! Carrie Fisher szinte napra pontosan megjósolta a halála napját

Rémisztő! Carrie Fisher szinte napra pontosan megjósolta a halála napját

8351

Rémisztő! Carrie Fisher szinte napra pontosan megjósolta a halála napját

A 2000-es években elég valószínűtlennek tűnő barátság kötődött a Star Warsban Leia hercegnő megformálásával elhíresült Carrie Fisher és James Blunt énekes között. Olyannyira jóban voltak, hogy egy időben együtt is laktak. Blunt a színésznő házában rögzítette első albumát, majd később fia keresztanyjának is felkérte Fishert. Pár évvel ezelőtt az énekes egy nagyon különös esetet idézett fel ebből az időszakból, amikor a színésznő szinte napra pontosan megjósolta a halála napját.

Már 5 éve, hogy elhunyt Carrie Fisher – A színésznő szinte napra pontosan megjósolta a halála napját

James Blunt és Carrie Fisher

Carrie Fisher híres volt humoráról, legjobb viccei pedig általában saját magáról szóltak. Sosem bánt kesztyűs kézzel magával, gyakran élcelődött drogfüggőségével és étkezési zavaraival. A legmorbidabb „vicce” azonban a halálával kapcsolatban volt.

James Blunt pár héttel Carrie Fisher halála után mesélte el a Sunday Times-nak a történetet, miszerint amikor lakótársak voltak, egy alkalommal a színésznő egy Leia hercegnőt ábrázoló kartonfigurát állított a hálószobája ajtajába, amire felírta a születésének napját és egy látszólag véletlenszerűnek tűnő halálozási dátumot. Hátborzongató módon a dátum végül nagyon közel esett a színésznő valódi halálozásához, ami 2016. december 27-én következett be, pár nappal azután, hogy az akkor 60 éves színésznő egy repülőjáraton rosszul lett.

Hivatalosan alvási apnoe, vagyis egy súlyos, ritka esetben végzetes alvás közbeni légzészavar végzett a színésznővel, azonban a boncolás azt is kimutatta, hogy kokain, heroin, ecstasy, illetve egy, a morfinnal egyező hatású opioid, metadon is volt a szervezetében halálakor. Egy nappal Fisher halála után szintén színésznő édesanyja, Debbie Reynolds is elhunyt 84 éves korában. Halálát valószínűleg stroke okozta, melyben közrejátszhatott leányának halálhíre.

Jöhet a Tökéletes hang 4, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

(Via Femcafé)


Article Tags: · ·