FILMEZZUNK.HU

Gérard Depardieu-nek befellegzett – Őrizetbe vették szexuális zaklatás vádjával

3250

Gérard Depardieu-nek befellegzett – Őrizetbe vették szexuális zaklatás vádjával

Gérard Depardieu-t őrizetbe vették Párizsban, hogy kihallgassák szexuális zaklatás vádjával kapcsolatban, írja a Variety. A BFMTV-nek nyilatkozó ügyvédje szerint Depardieu önként jelent meg a rendőrségen. A vádak két különböző, 2021-ben és 2014-ben filmforgatásokon történt incidensből származnak.

Így néz ki ma, 20 évvel a bemutató után a Pofa be! két sztárja, Jean Reno és Gérard Depardieu

Depardieu és Jean Reno a Pofa be! című francia klasszikusban

Emellett Depardieu-nak egy 2018-as nemi erőszakkal kapcsolatos feljelentéssel is szembe kell néznie, amelyet Charlotte Arnould színésznő tett, és amely még mindig nem zárult le. Egy másik, 2007-es panaszt elévülés miatt elutasítottak. 2023-ban tizenhárom nő vádolta meg szexuális visszaéléssel, amit Depardieu tagadott, a Le Figarónak írt levelében azt állítva, hogy soha nem zaklatott senkit.

A Négybalkezes című film két sztárja így néz ki most, 37 évvel a bemutató után - Pierre Richard és Gérard Depardieu

Depardieu napjainkban

Depardieu, Franciaország egyik leghíresebb színésze több mint 170 filmben szerepelt, és angol nyelvű szerepeivel nemzetközi hírnévre tett szert. Annak ellenére, hogy nemi erőszak miatt hivatalos eljárás indult ellene, az elmúlt években is termékenyen dolgozott a francia filmművészetben. Az év elején azonban több franciaországi énekesi fellépésénél is tüntetésekkel kellett szembenéznie, ahol a nők szégyent kiáltottak és transzparenseket tartottak a szexuális erőszak ellen.

Így néz ki ma, 20 évvel a bemutató után a Pofa be! két sztárja, Jean Reno és Gérard Depardieu

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·