FILMEZZUNK.HU
Mia Farrow kitálalt: Woody Allen a nevelt lányukkal csalta a színésznőt

Mia Farrow kitálalt: Woody Allen a nevelt lányukkal csalta a színésznőt

816

Mia Farrow kitálalt: Woody Allen a nevelt lányukkal csalta a színésznőt

Woody Allen és Mia Farrow 1979-ben találkoztak egymással New Yorkban, egy évvel később a nyilvánosság előtt is egy párként jelentek már meg. A rendező és a színésznő több közös filmet is gyártott, például ilyen volt az 1982-es Szentivánéji szexkomédia, az 1985-ös Kairó bíbor rózsája vagy az 1990-es Alice. Sosem házasodtak össze, csak élettársi kapcsolatban éltek, Farrow igazi emberjogi aktivistának vallja magát, így rengeteg gyermeket örökbe fogadott, köztük a koreai Soon-Yi Prevint, akit még volt férjével adoptált.

Mia Farrow kitálalt: Woody Allen a nevelt lányukkal csalta a színésznőt

Mia Farrow és Woody Allen a gyerekeikkel

1992-ben robbant ki a botrány, hogy Woody Allen Soon-Yi Previn nevelt lányukkal kezdett viszonyt a színésznő háta mögött, a rendező szexbotrányába Farrow 1985-ben örökbe fogadott lánya, Dylan is belekeveredett, ugyanis ő azt állította, hogy Allen zaklatta őt. Mia Farrow visszaemlékezett arra az 1992-es januári napra, amikor rájött, hogy élettársa a háta mögött lép félre a nevelt lányukkal.

“Az apartmanjában voltam, mert aznap pont nem dolgoztam. Átmentem hozzá az egyik gyerekemmel, mert otthagytunk véletlen egy kabátot, aztán egyszer csak a telefonkagyló mellett észrevettem egy köteg Polaroid-fotót, ezek pornográf képek voltak egy nőről, egy lányról. Felkaptam a képeket, hogy jobban megnézzem őket, majd észrevettem, hogy mindegyiken Soon-Yi van, a kislányom.”

Elmondta, hogy Soon-Yi pont akkoriban kezdte főiskolai tanulmányait. Szerinte azok a képek olyan durvák voltak, hogy még a Playboy szerkesztői sem használták volna fel, inkább egy pornócsatornán tudta volna azokat elképzelni.

Mia Farrow kitálalt: Woody Allen a nevelt lányukkal csalta a színésznőt

Woody Allen és Soon-Yi Previn végül 1997-ben össze is házasodott

Egyből pánikba esett, alig tudott lélegezni. Zsebre vágta a felvételeket, majd miután hazaért, egyből közölte a lányával, milyen kompromittáló képeket talált róla.

“Soon-Yi pont otthon volt, és emlékszem, azt mondtam neki, hogy megtaláltam a fotókat. Ő erre: “Milyen fotókat?” Azt válaszoltam erre, hogy a képek, amiket Woody készített rólad. Egyből elsírta magát, de én egyből megnyugtattam, és mondtam neki, hogy ez nem az ő hibája.”

Állítása szerint vagy négy óráig beszélgettek erről az ügyről, miután Woody Allen is megérkezett hozzájuk. Farrow-nak akkor bevallotta a rendező, hogy beleszeretett a lányba, és feleségül szeretné venni. Végül 1997-ben össze is kötötték az életüket, két gyerekük született, Bechet 22, Manzie 21 éves.

Kitálalt Charlie Sheen egykori felesége: Ilyen volt az élet a botrányairól ismert színésszel

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·