FILMEZZUNK.HU
Angelina Jolie-nak esze ágában sem volt gyereket vállalni - Tudd meg, miért gondolta meg magát!

Angelina Jolie-nak esze ágában sem volt gyereket vállalni – Ezért gondolta meg magát!

3040

Angelina Jolie-nak esze ágában sem volt gyereket vállalni – Ezért gondolta meg magát!

A hatgyermekes színésznőről manapság nehéz elképzelni, hogy korábban nem szeretett volna családot alapítani, ám nemrég mégis beismerte: sokáig egyáltalán nem foglalkoztatta a gyerekvállalás gondolata.

Angelina Jolie-nak esze ágában sem volt gyereket vállalni! Tudd meg, miért gondolta meg magát!

Angelina Jolie nemrég Kambodzsában járt, ahová népes családja is elkísérte őt. Az út kapcsán az Associated Press riportere faggatta a színésznőt, aki az interjú során vallott először arról, milyen életet képzelt el magának korábban, és mi volt az a momentum, ami arra sarkallta: változtassa meg döntését.

“Talán furcsán hangzik, de soha nem akartam gyereket. Soha nem akartam teherbe esni, gyerekekről gondoskodni, így fel sem merült bennem, hogy anyaként gondoljak magamra.”

– vallotta a barna hajú szépség, majd elárulta, hogy első kambodzsai útja volt a fordulópont, ami megváltoztatta az életét.

“Amikor először jöttem Kambodzsába, megváltozott az életem, a szemléletmódom. Rájöttem, hogy olyan sok minden van a történelemben, amit nem tanítanak az iskolában; olyan sok minden van az életben, amit meg kell értenem, és ez a felismerés teljesen letaglózott. Hirtelen világossá vált számomra, hogy valahol ebben az országban van a fiam.”

– magyarázta Angie, aki még abban az évben (2002) magához vett egy kambodzsai árvát Maddox személyében, később pedig újabb csemetékkel gyarapodott Brad Pitt-tel közös családja.

Luke Evans szerint nincs azzal gond, hogy meleg férfiként heteroszexuális szerepeket kell játszania

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·