FILMEZZUNK.HU
Carrie Fisher és Harrison Ford totál részegek voltak leghíresebb filmjük forgatásán

Carrie Fisher és Harrison Ford totál részegek voltak leghíresebb filmjük forgatásán

12108

Carrie Fisher és Harrison Ford totál részegek voltak leghíresebb filmjük forgatásán

Carrie Fishert és Harrison Fordot számtalan felejthetetlen emlék fűzte a Star Wars franchise-hoz (beleértve a viharos románcukat is), egy ezek közül is kiemelkedik egy átmulatott éjszaka a Rolling Stone-s tagjaival. A hírességek magánéletével kapcsolatban időnként felröppenek bizonyos pletykák. Míg egyesek igazak, mások kacsának bizonyulnak, és általában az adott sztáron múlik, hogy ezeknek elejét veszi-e. 2015-ben Carrie Fisher a The Daily Beast című napilapnak adott interjút, hogy során tisztázott néhány történetet a Star Warsos időszakáról.

Carrie Fisher és Harrison Ford totál részegek voltak leghíresebb filmjük forgatásán - Star Wars

Ekkor derült ki az is, hogy kigolyózta Meryl Streepet azzal, hogy végül ő kapta Leia Organa hercegnő szerepét, a riporter azonban azt is megkérdezte, igazak-e a pletykák a Rolling Stones-os buliról. A sztár igennel válaszolt, mondván:

“Igen, ez igaz… Öt hónapra béreltem ki Eric Idle házát (…)”

– kezdte, majd elmondta, hogy Idle felhívta őt, hogy csatlakozzon hozzá: “Itt van a Rolling Stones!” Miután Fisher csatlakozott Idle-hez, és rádöbbent, hogy a zenekar összes tagja jelen van, úgy döntött, hogy meghívja Fordot is.

“Felhívtam Harrisont, és azt mondtam: ‘Gyere ide! Ez őrületes!”

– emlékezett vissza. Fisher elmondta, hogy ő és Ford inkább le sem feküdtek, hogy ne legyenek másnaposak, és még mindig részegek voltak, amikor másnap bementek A Birodalom visszavág forgatására. Most viszont már kíváncsiak lennénk, hogy melyek voltak azok a jelenetek, melyeket ittasan forgattak le. Ez viszont talán már sosem derül ki.

Kitálalt Charlie Sheen egykori felesége: Ilyen volt az élet a botrányairól ismert színésszel

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·