FILMEZZUNK.HU
Jön Kate Winslet új, II. világháborús filmje - Itt a Lee első előzetese!

Jön Kate Winslet új, II. világháborús filmje – Itt a Lee első előzetese!

393

Jön Kate Winslet új, II. világháborús filmje – Itt a Lee első előzetese!

Kate Winslet Lee című háborús filmje végre bemutatkozó teaser trailert kapott! A Winslet által alakított Miller mély megértéssel és empátiával viseltetett a nők és a háború hangtalan áldozatai iránt. Képei egyszerre mutatják az emberi tapasztalat törékenységét és kegyetlenségét. A film mindenekelőtt azt mutatja be, hogyan élt Miller teljes gőzzel az igazság keresése érdekében, amiért hatalmas személyes árat fizetett, és arra kényszerítette, hogy szembenézzen egy gyermekkorából származó, mélyen eltemetett, traumatikus titokkal.

A Lee az 1930-as évek végén kezdődik, amikor Hitler egyre nagyobb hatalmat szerez Németországban. Miller (Kate Winslet) pedig maga mögött hagyja világát és művész baráti körét Franciaországban, és Londonba utazik, miután beleszeret Roland Penrose műkereskedőbe (Alexander Skarsgård). Kettejük között szenvedélyes kapcsolat kezdődik, majd Európában kitör a háború.

A film az fényképészek ellenséges vonalak mögötti haladását követi nyomon, ahogy a náci birodalom összeomlik. Megvesztegetve bejutnak Hitler müncheni lakásába – ahol együtt koreografálták meg a híres fotót Millerről Hitler fürdőkádjában, ugyanazon a napon, amikor Hitler öngyilkos lett – a dachaui koncentrációs tábor felszabadítása utáni napon.

14 celebgyerek, akik olyan jóképűek, hogy felülmúlják színész apjukat

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·