FILMEZZUNK.HU

Ő volt A szerelem hálójában női főszereplője! Meg Ryan mára teljesen felismerhetetlenné vált

24881

Ő volt A szerelem hálójában női főszereplője! Meg Ryan mára teljesen felismerhetetlenné vált

Meg Ryan sok romantikus vígjátékban kapott már szerepet, de a képernyőről megszokott természetes szépségéből mára már csak a minimum maradt meg. Meg Ryan sokunk számára a romantikus vígjátékokból ismerős, ahol sok remek alakítását tekinthettük meg. Mára viszont sajnos alaposan túltolta a plasztikázást…

Rá sem ismersz: 23 évvel A szerelem hálójában premierje után, így néz ki a film női főszereplője!

Szépségéhez kétség sem fért, de az idő múlásával a színésznő nem tudott megbékélni, így próbálta az öregedési jeleket, ahogy csak tudta elrejteni. Hollywoodban is ilyen esetben a színészek és színésznők a plasztikai sebészeket keresik fel a legnagyobb valószínűséggel. A színésznő egy ideje már kerülte a nyilvánosságot, és sokan úgy gondolják, hogy tudják is, hogy miért: a sikertelen plasztikai műtétek miatt. A napokban azonban megszakította a rejtőzködését, és nagy meglepetést okozva ezzel az egykori rajongóinak.

Meg Ryan arcát teljesen tönkretette a plasztika

A 62 éves a színésznő arcán szinte nincs egyetlen egy ránc sincs, de viszont arckifejezései eléggé megfásultak. Rossz döntései megfosztották a karrierjétől, de ő ebből még máig sem tanulta meg a leckét.

20 színész, akik szépséghibájuk ellenére úgy tökéletesek, ahogy vannak

(Via Skubizo)


Article Tags: · ·