FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling elárulta, hogy miért nem vállal be többé gonosz szerepeket

Ryan Gosling elárulta, hogy miért nem vállal be többé gonosz szerepeket

312

Ryan Gosling elárulta, hogy miért nem vállal be többé gonosz szerepeket

A pályáját tiniként a Mickey Mouse Clubban és Az ifjú Herkules kalandjaiban kezdő Ryan Gosling a korai évek után is gyakran szerepelt könnyed filmekben, de ezek mellett azért bevállalt sötétebb, pszichológiailag összetettebb darabokat is, mint A hitetlen, a Blue Valentine vagy a Drive. Mostanság azonban tudatosan kerüli az ilyeneket, méghozzá azért, mert fő prioritásként kezeli a családját, és azt szeretné, ha a munkájába be tudná vonni 10 és 8 éves lányait is.

Megérte a hype? - Barbie – spoilermentes kritika

Ryan Gosling és Margot Robbie a Barbie című filmben

Gosling a The Wall Street Journal interjújában azt mondta, hogy nem igazán vállal be már olyan szerepeket, amik sötét gondolatokat ébreszthetnének, a mostani élethelyzetében próbálja a családját szem előtt tartani, és olyan dolgokat bevállalni, ami “a legjobb mindannyiunk számára”. A színész feleségével, két gyermeke édesanyjával, egyben kollégájával, Eva Mendesszel közösen hozza meg a döntéseket, és a tízes évek közepére, Damien Chazelle hat Oscar-díjjal jutalmazott musicaljének idejére teszi a fordulópontot ebből a szempontból.

“Azt hiszem, a Kaliforniai álom volt az első ilyen. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez jó móka lesz nekik is, mert ugyan nem jöttek el a forgatásra, minden nap gyakoroltunk zongorázni meg táncolni, énekelni”

– fogalmazott Gosling, akit idén Oscar-díjra jelöltek 2023 legnagyobb blockbusterében, a Barbie-ban nyújtott alakításáért, és Greta Gerwig vígjátéka természetesen újabb jó pont volt a lányainál.

“Az, hogy mennyire érdekelte őket Barbie, és mennyire nem érdekelte őket Ken, inspiráló volt. Ők már kisfilmeket csináltak a Barbie-babájukról az iPadjükön, szóval azzal, hogy én is fogtam magam, és egy ilyenen dolgoztam, egy hullámhosszra kerültünk.”

Elképesztő mennyiségű filmes utalással van tele a Kaliforniai álom

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·