FILMEZZUNK.HU
"A gyűlöletre egyedül Isten szeretete a megoldás" - Mr. T

“A gyűlöletre egyedül Isten szeretete a megoldás” – Mr. T

3569

“A gyűlöletre egyedül Isten szeretete a megoldás” – Mr. T

Visszavonult birkózó és színész, Mr. T aktívan arra használja a platformját, hogy a keresztény hitét reklámozza, amely szerinte az Amerikai Egyesült Államokban zajló nehézségekre és ellenségeskedésekre is ellenszerként hat.

"A koronavírusra ott a vakcina, a gyűlöletre viszont Isten szeretete a megoldás" - Mr. T

A színész többnyire csak arra használja a Twitter profilját, hogy a Bibliát reklámozza és a világban zajló eseményekre keresztény szempontból reagál.  Egy posztban elmondta, hogy Isten szeretete akkor működik, ha Őt behívjuk a szívünkbe. A chicagoi születésű sportoló a Máté 5:44-et is idézte, amely kimondja, hogy szeretni kell az ellenségeinket és áldani kell azokat, akik átkoznak minket.

“Az ellenség szeretetéről kimondott ige az egyik legnagyszerűbb, amit Jézus mondott. A szeretet útja egyenesen magától Istentől származik.”

– írta.

Mr. T – 10 meglepő érdekesség a legendás színész-pankrátorról

A több szlogenjéről is híres (Egyik pl.: “I pity the fool….” – a szerk.) Mr. T 2005-ben adta át az életét Jézus Krisztusnak, miközben a Katrina hurrikán károsultjain segített New Orleans-ban. 2017-ben elmondta, hogy egy táncos showműsor közben (Dancing With the Stars) folyamodott a keresztény hitéhez. A táncversenyről tudósító műsorban bevallotta, hogy 1995-ben rákkal küzdött és csak az Istenbe vetett hitére tudott támaszkodni ebben a nehéz harcban.

“A régi időkben rengeteg pénzem, kocsim volt. Mindent elértem, amit valaha akartam, de akkor egyszer csak minden megállt. Istent hívtam segítségül és azt kértem tőle, hogy adjon nekem erőt akaratának teljesítéséhez. Ekkor eszembe jutott: Vajon mi a valóság? Rájöttem, hogy az Istenbe vetett hitem az valóság, mert engem csak Isten tud megmenteni.”

– mondta el a műsorban, ahol egyébként az “Amazing Grace” című ősrégi dicséretre táncolt.

16 híresség, aki nyíltan beszél az Istenbe vetett hitéről

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·