FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves is benne lehet a Sonic 3. részében!

Keanu Reeves is benne lehet a Sonic 3. részében!

159

Keanu Reeves is benne lehet a Sonic 3. részében!

A legfrisebb hírek szerint Keanu Reeves is csatlakozni fog Jim Carrey-hez, és Idris Elbához a kék sündisznó filmes univerzumában. Először senki sem gondolta volna, hogy vállalható, élőszereplős munka születik majd az évtizedek óta rohangáló kabalafigura kalandjaiból, pláne azután, hogy a stúdió megvillantotta az első dizájnt, de az átdolgozást követően mégis így lett.

Keanu Reeves is benne lehet a Sonic 3. részében!

Mostanra Idris Elba is csatlakozott az univerzumhoz, és a The John Campea Show értesülései szerint Keanu Reeves is beszáll majd. A John Wick és Mátrix filmek főszereplője elvileg Shadowt alakítja majd. Sonic sötét lelkű haverjáról már tudtuk egy ideje, hogy fel fog bukkanni a harmadik felvonásban, de azt nem, hogy ki alakíthatja. Hivatalos megerősítést még nem kaptunk Keanu feltételezett szerepléséről, de Campea állítása szerint az infói egy Hollywoodban “nagyon jó kapcsolatokat ápoló” ismerősétől származnak.

Ennél több alátámasztást Campea nem szolgáltatott, de valószínűleg nem is tudott volna. Egyelőre csak ülhetünk, várhatunk, és reménykedhetünk, hogy igazak a pletykák. Ha valakit, akkor Shadowt Keanu tökéletesen tudná hozni. A Sonic, a sündisznó 3 premierjét jelenleg 2024. december 20-ra tervezik az amerikai mozikban.

Keanu Reeves ismét olyan dolgot tett, amivel bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · · · ·