FILMEZZUNK.HU
Szívfacsaró! Fél órával a halála előtt ezt mondta Whitney Houston az édesanyjának

Szívfacsaró! Fél órával a halála előtt ezt mondta Whitney Houston az édesanyjának

5140

Szívfacsaró! Fél órával a halála előtt ezt mondta Whitney Houston az édesanyjának

Whitney Houston halálhíre az egész világot lesokkolta. Egyike volt minden idők legtehetségesebb énekesnőinek, és még túl fiatal volt ahhoz, hogy örökre távozzon ebből a világból. De azt mindenkinek be kellett látnia, beleértve az énekesnő családját is, hogy Whitney Houstont legyőzték a drogok. Évek hosszú sora sem volt elegendő ahhoz, hogy végleg lemondjon róluk. Mégis, ő nem akart meghalni, tervei voltak a jövőre nézve – ez derült ki élete utolsó beszélgetéseiből.

Szívfacsaró! Fél órával a halála előtt ezt mondta Whitney Houston az édesanyjának

Dionne Warwick és Cissy Houston, Whitney Houston édesanyja, alig pár órával azelőtt beszéltek telefonon a világhírű énekesnővel, hogy bekövetkezett volna a tragédia. Egyhangúan állították mindketten, hogy semmi gyanús jelet nem fedeztek fel a popdíva hangjában és mondandójában, ami öngyilkosságra utalt volna. Whitney Houston egy partira készült, a Grammy-gálát megelőzően, és épp az utolsó simításokat egyezte meg Dionne-nal, nem sokkal a halála előtt. Aztán, ahogy azt az ABC News is kommunikálta, az énekesnő fogadott egy hívást az édesanyjától, negyed négy körül, vagyis közel félórával azelőtt, hogy eszméletlen állapotban találtak rá a fürdőkádban, a hotelszobájában. 2013-ban Cissy Oprah Winfreynek is vallott erről az utolsó beszélgetéséről a lányával.

„Azt mondta, nagyon szeret… és azt, hogy nemsokára meglátogat… fogalmam sem volt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor beszélhetek vele.”

– fogalmazott akkor a megtört asszony. Azt is megosztotta Winfrey-jel, hogy röviddel a beszélgetés után, az egyik fia felhívta őt, és üvöltve közölte vele, hogy Whitney meghalt.

„Visszakérdeztem, hogy tényleg meghalt, mire ő így válaszolt: ’igen, anya, halott’”.

Cissy beismerte, miután eljutott a tudatáig a tragédia híre, már nem sokra emlékszik abból a rettenetes időszakból. Whitney Houstont holtan találták a hotelszobájában, néhány órával a 2012-es Grammy-gála előtt. A törvényszéki kórboncnok jelentése szerint, az énekesnő halálát véletlen fulladás okozta, de Whitney szívproblémája és a kábítószerek fogyasztása is hozzájárultak ahhoz, hogy az énekesnő, aki egyike volt a legnagyobbaknak, akik valaha léteztek, ma már nincs közöttünk. Idén lenne 59 éves…

Már 12 éve, hogy meghalt Ernest Borgnine – Az Oscar-díjas színészre máig örömmel emlékezünk

(Via Twice.hu)


Article Tags: · · ·