FILMEZZUNK.HU
Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki most a Star Wars-filmek Darth Maulja, avagy az őt alakító Ray Park

Így néz ki most a Star Wars-filmek Darth Maulja, avagy az őt alakító Ray Park

5300

Így néz ki most a Star Wars-filmek Darth Maulja, avagy az őt alakító Ray Park

Így néz ki most az a színész, aki a Star Wars-univerzum egyik legmenőbb főgonoszát alakította még nagyon régen. A Star Wars-filmuniverzum bővelkedik kiválóbbnál kiválóbb főgonoszokban, olyan szereplőkben, akik bizony valamilyen oknál fogva arra törekednek, hogy a Jedik elessenek, hatalmuk minimálisra legyen szorítva, vagy éppen ne is legyen semmi erejük. Darth Vader az abszolút number one, akinek félelmetes kinézete után már csak univerzumrengető orgánuma az, ami még sötétebbet lop a világegyetem hidegrázós sötétjébe.

Az eredeti terv alapján Darth Maul lett volna az új Star Wars filmek főgonosza

Az ikonikus rosszfiúk panteonjában előkelő helyet foglal el maga Darth Maul is, aki a filmvásznon a legnagyobb sikert az 1999-es Baljós árnyak című epizódban szerezte. Itt Liam Neeson-nal és Ewan McGregor-ral volt halára menő fénykardcsatája. A vége ismeretes, ennek ellenére azóta is számtalan legenda kering róla a kánonon kívül és azon belül is. Pár évvel ezelőtt még mindig úgy pörgette a kardot, mint régen, a filmben. Elképesztő felvételek láttak napvilágot egy közönségtalálkozóról:

A filmben Darth Mault Ray Park alakította, akit tudtotokon kívül még számtalan más szerepben is láthattatok nagsikerű mozifilmekben, mint például az X-Men – A kívülállók című alkotásban, ahol Varangy szerepét játszotta. De többek között ő volt Kígyószem a G. I. Joe-ban is. Karrierje még a kilencvenes években kezdődött, amikor kaszkadőrként kapott szerepet a Mortal Kombat második részében. Érdekesség, de a Csillagok háborújában a megszólalásait nem az ő hangja adja, csupán Varangyként hallhatjuk a hangját a filmvásznon. Így néz ki most a Darth Mault alakító színész:

Híresek, mégsem ismeri őket senki - Ezek a színészek a maszkjuk miatt nem válhattak híressé

Emlékszel még az Esmeralda gyönyörű sztárjára? Már 55 éves és így néz ki napjainkban!

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·