FILMEZZUNK.HU
Julia Roberts kitálalt: ki nem állhatta Hugh Grantet a forgatáson

Julia Roberts kitálalt: ki nem állhatta Hugh Grantet a forgatáson

2284

Julia Roberts kitálalt: ki nem állhatta Hugh Grantet a forgatáson

Amikor két színész szerelmespárt alakít a vásznon, a nézők hajlamosak arra gondolni, hogy épp olyan jól kijönnek az életben is. Ám vannak olyan esetek, amikor ennek pont az ellenkezője igaz: amilyen boldognak tűnnek egymás társaságában a filmben, annyira nagy köztük a feszültség, miután leáll a kamera. Julia Roberts és Hugh Grant között sem volt kifejezetten rózsás a viszony a Sztárom a párom forgatása közben. Nem is csoda, hogy a színésznő megorrolt kollégájára, miután az folyamatosan viccet csinált a külsejéből.

Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

A Sztárom a páromban a két főszereplő, Julia Roberts és Hugh Grant

A színész megállás nélkül azzal viccelődött, hogy partnernőjének milyen hatalmas a szája. Ráadásul mindezt nem csak a kulisszák mögött tette, akkor sem hagyta abba poénosnak szánt sértegetését Roberts kárára, amikor különböző talk-show-k vendége volt.

„Akkora szája van! De komolyan, szó szerint, fizikailag hatalmas a szája. Amikor megcsókoltam, attól féltem, hogy majd meghallok egy halk visszhangot.”

– ecsetelte 2004-ben Oprah Winfrey műsorában. Julia Roberts 2005-ben a Female First interjújában árulta el, dacára annak, mennyire megbántva érezte magát akkor, hajlandó szemet hunyni a sztár csipkelődése fölött.

„Majd felrobbantam a Sztárom a párom forgatásán, ez tény. De hiába tett kegyetlen megjegyzéseket arra, hogy nézek ki, Hugh Grant hihetetlenül tehetséges, szóval szívesen csinálnék vele még egy filmet. Már megbocsájtottam neki.”

53 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Gálvölgyi János bájos felesége

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · · ·