FILMEZZUNK.HU
Folytatást kap Blake Lively és Anna Kendrick thrillere, az Egy kis szívesség!

Folytatást kap Blake Lively és Anna Kendrick thrillere, az Egy kis szívesség!

1245

Folytatást kap Blake Lively és Anna Kendrick thrillere, az Egy kis szívesség!

A két színésznő közös filmje igazi bomba siker volt, és nemcsak az ő rajongóik körében, hanem az egész világon. Az Egy kis szívességben Blake Lively karaktere teljesen más társadalmi szinten van, mint az Anna Kendrick által alakított kedves, naiv Stephanie. A kettejük között szövődő barátság eleve furcsa, és még inkább különös fordulatot vesz, mikor a főhős, Emily eltűnik.

Egy kis szívesség (2018) - Kritika

Aki látta a filmet, pontosan tudja, milyen zseniálisan és aprólékosan felépített a forgatókönyv, mennyire bravúros a színészi játék, és a csattanó sem marad el a végén. Hogy is lehet egy ilyen történetet egyáltalán folytatni, pláne überelni? Nagyon úgy néz ki, hogy megkapjuk majd erre a választ, mert Anna Kendrick és Blake Lively visszatérnek szerepeikbe, sőt a rendező, Paul Feig is újra a székébe ül. A Studio Lionsgate az Amazon Studios-zal fog együttműködni a projekten, a forgatókönyvíró pedig ismét Jessica Scharzer, aki az első sikert is jegyzi.

Ha lehet hinni az értesüléseknek, a produkció forgatásai el is kezdődtek, de ezen kívül nincs sok információ, a történet alakulásáról sem lehet tudni természetesen semmit. Viszont már pusztán a tény, hogy Blake Lively Insta-sztoriban megerősítette a folytatás hírét, okot ad az örömre a rajongók körében. Mi már nagyon várjuk!

Így néz ki Roger Moore ritkán látott fia – Geoffrey Moore olyan jóképű, mint amilyen az apja volt fiatalon

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·