FILMEZZUNK.HU
Gengszterzsaruk

Gerard Butlerrel jön a Gengszterzsaruk 2!

3348

Gerard Butlerrel jön a Gengszterzsaruk 2!

A Den of Thieves 2: Pantera forgatása tavaly július elején fejeződött be, de csak most derült ki a mozis premierjének dátuma, ami 2025. július 10-e lett, ekkor tér vissza a vásznakra Gerard Butler és O’Shea Jackson Jr., akik mellett a szereplőgárdában jelen lesz Salvatore Esposito, Orli Shuka, Evin Ahmad, Cristian Solimeno, Nazmiye Oral, Yasen Zates Atour, Giuseppe Schillaci, Dino Kelly, Rico Verhoeven, Velibor Topic és Antonio Bustorff.

Gengszterzsaruk (Den of Thieves, 2018) - Előzetes

A második rész írója és rendezője ismét Christian Gudegast volt. A történet szerint Big Nick Európa utcáin próbálná felhajtani az első évad rosszfiúját, miközben belecsöppen a gyémánttolvajok és a Párduc maffia világába, akik a világ legnagyobb gyémántkereskedését tervezik kifosztani.

A Gengszterzsaruk első része Amerikában elég jól szerepelt a mozikban, annak ellenére, hogy viszonylag olcsó filmről volt szó, 45 millió dollár bevételt termelt, igaz nemzetközileg már nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiszen csak 36 millió folyt be az Amerikán kívüli piacokról. A folytatást viszont már a premier után nem sokkal berendelték. Érdekesség, hogy eredetileg az STX stúdió gyártotta ugyanis a filmet, azonban a második részt már az eOne és a Tucker Tooley Entertainment finanszírozza.

Vin Diesel megnevezte azt a személyt, aki miatt nagyot bukott a kasszáknál a Halálos iramban 10

(Via SG.hu)


Article Tags: · · · ·