FILMEZZUNK.HU
Támadás a Fehér Ház ellen 3 (Angel Has Fallen, 2019) - Előzetes

Gerard Butler főszereplésével jön a Támadás a Fehér Ház ellen 4. része!

14383

Gerard Butler főszereplésével jön a Támadás a Fehér Ház ellen 4. része!

Az 53 éves brit színész, Gerard Butler a Támadás a Fehér Ház ellen, Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma és a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása után az akció-saga negyedik részében újra Mike Banning szerepét alakíthatja, számolt be róla korábban Deadline, bár a forgatókönyvről azóta sem közöltek részleteket.

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019) - Kritika

A Night Has Fallen címet viselő játékfilm direktora az eredeti tervek szerint a legutóbbi részt rendező Ric Roman Waugh lett volna, és a korábbi bejelentés szerint a forgatás helyszínét is kiszemelték (Bulgária). A Deadline 2019 novemberében megjelent cikke szerint a Védangyal bukása producere, Alan Siegel azt mondta, hogy a franchise-t nem kevesebb, mint három további folytatással és több, különböző országban játszódó tévés spin-offal tervezi bővíteni. Az elképzelés szerint új karaktereket vezettek volna be, akik a későbbi filmekben újra felbukkantak volna. Ezzel a franchise az olyan filmes univerzumok nyomdokaiba léphetne, mint a MCU vagy a DCEU.

Sajnos a folytatásokra és a spin-offokra vonatkozó tervekről nem sokat hallottunk azóta, a negyedik rész is legkorábban 2025 első felében kerülhet a mozikba. Emlékeztetőül, a franchise első három része világszerte több mint 520 millió dollárt hozott, ami elég tetemes összeg, hogy ne mondjanak le a franchise-ról, így ha tippelnünk kéne, csak idő kérdése, hogy újra hivatalos információk lássanak napvilágot az újabb folytatással kapcsolatban.

Felismeri? Így néz ki ma Rene Russo, a Halálos fegyver-filmek egykori szépsége

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·