FILMEZZUNK.HU
Hivatalosan is egy párt alkot Brad Pitt és a nála közel 30 évvel fiatalabb Ines de Ramon

Hivatalosan is egy párt alkot Brad Pitt és a nála közel 30 évvel fiatalabb Ines de Ramon

12386

Hivatalosan is egy párt alkot Brad Pitt és a nála közel 30 évvel fiatalabb Ines de Ramon

Brad Pitt ezúttal egy színésztársa exfeleségébe szeretett bele. A színész és 33 éves szerelme már közel két éve alkot egy párt, holott sokan hitték, hogy a köztük lévő közel 30 évnyi korkülönbség egy idő után ki fog jönni. Az idő és az egymás iránt érzett szerelmük azonban a jelek szerint nemcsak túlélte a kritikus időszakot, de már mindketten biztosak benne, hogy egymás mellett képzelik el a jövőjüket.

Brad Pitt-re ismét rátalált a szerelem - Ines de Ramon

Kapcsolatukat mindketten nagyon óvják, ám közeli barátaik és ismerőseik most sem tartották magukban, milyennek látják a színészt jelenlegi párkapcsolatában.

„Ez Brad első igazi kapcsolata a válás óta. Úgy mutatja be [Ramont], mint a barátnőjét. Nagyon jó őt ilyennek látni. Ines nagyon boldoggá teszi.”

– árulta el Pitt egyik közeli ismerőse. A legtöbb barátjuk úgy véli, mindketten nagyon jó hatással vannak egymásra. Újra hisznek a szerelemben és abban, hogy lehet valaki mellett teljes életük. Ebben pedig az is közrejátszik, hogy nagyon sok időt töltenek együtt.

Brad Pitt és a nála közel 30 évvel fiatalabb Ines de Ramon

Brad Pitt és Ines első nyilvános megjelenése még 2022 novemberében volt egy Los Angeles-i Bono koncerten. És már akkor is tudni lehetett, hogy hónapok óta találkozgatnak egymással. Brad 2016-ban vált el Jolie-tól, de csak futó kapcsolatai voltak. Többek között Emily Ratajkowskival és Nicole Poturalskival. Ramon pedig a Vámpírnaplók színészével, Paul Wesley-vel élt házasságban egészen 2022-ig.

Felismeri? Ő volt a Ha eljön Joe Black szépséges színésznője, Brad Pitt szerelme

(Via Msn.com)


Article Tags: · · ·