FILMEZZUNK.HU
Nagyon kemény előzetest kapott John Travolta új akciófilmje! - Cash Out

Jön John Travolta új akciófilmje – Kemény előzetest kapott a Cash out – Nincs kiút

5302

Jön John Travolta új akciófilmje – Kemény előzetest kapott a Cash out – Nincs kiút

John Travolta egy visszavonult tolvajt alakít a Cash out – Nincs kiút című akciófilmben, akinek egy nagy munkára vissza kell térni a lazításból. A bankrablásba természetesen gond csúszik, így mindenféle rendőri szervvel körülvéve találják magukat egy túsz helyzetben.

Magyarországon rendhagyó módon nem egy mozi vagy streaming szolgáltató, hanem a FilmManiát üzemeltető AMCNI CNE hozza el a John Travolta és Kristin Davis főszereplésével készült Cash Out- Nincs kiút című, az amerikai mozikban most debütált produkciót az AMC Mikrora.

A film a Travolta által életre keltett Masonről, a profi tolvajról szól, aki élete legnagyobb rablására készül, amikor bátyjával egy bank kifosztását tervezik. A dolgok azonban balul sülnek el, és csapdába ejti őket az FBI, ahol Mason szerencsétlenségére a volt szerelme vezeti a tárgyalást. Az Egyesült Államokban április 26-án bemutatott film az amerikai premier után pár nappal, május 2-tól bárki számára elérhető az AMC Mikrón a FilmMania fül alatt a hónap végéig.

Emlékszel még a Szex és New York Charlotte-jára? A színésznő így néz ki napjainkban


Article Tags: · · · · · · · · · ·