FILMEZZUNK.HU
Coco újfent lenyomta Az Igazság ligáját! - Hétvégi bevételi lista, USA

Coco újfent lenyomta Az Igazság ligáját! – Hétvégi bevételi lista, USA

3667

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. december 1-3

Coco hiába maradt az élen, 48,6%-os esést produkált az előző hétvégéhez képest, ami nagyjából illeszkedik a Pixar-elődök eredményeinek sorába, de ezzel egyre biztosabb, hogy a stúdió egyik leggyengébben teljesítő mozijával van dolgunk. Az amerikai összeredmény ezzel 108 milliónál tart, azaz a Dínó tesó 123, illetve Verdák 3. 152 milliója még befogható, de jó eséllyel mindössze ezt a két darabot tudja majd csak felülmúlni a korábbi Pixar-produkciók közül. – írja a hu.ign.com

Nem elhanyagolható persze, hogy a múlt heti hálaadás-napi eredményekhez képest most mindenképpen nagyobbak az esések, így a második helyezett Az Igazság Ligája 60%-os csökkenéséből sem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Annyit mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy a harmadik hétvégéjére a Batman Superman ellen és az Öngyilkos Osztag is csak 54, illetve 52%-ot esett vissza. Az mindenesetre egyre biztosabbnak tűnik, hogy az amerikai piacon a 200 millióhoz közelítő alkotás számára már a 250 milliós végeredmény is kisebb csodával érne fel.

Az igazság ligája

Továbbra sem muzsikál fényesen Az Igazság Ligája a mozipénztáraknál

Apropó csoda: Az igazi csoda szárnyalása folytatódott, a negyedik helyen stabilan menetel a 300 millió felé a Ragnarök, az 5-6. helyen továbbra is fennáll a Megjött apuci 2. – Gyilkosság az Orient expresszen holtverseny – ha nem lennének a díjszezonra gyúró filmek, akkor a bevételi adatok átírásával jóformán a múlt heti eredményeket is leközölhetnénk.

A lista végén ugyanis a Három óriásplakát Ebbing határában és a minden idők legjobb kritikai fogadtatását maga mögött tudó Lady Bird elkezdett felfelé kapaszkodni, hozzájuk pedig a most még csak néhány moziban bemutatott The Disaster Artist – Szólíts a neveden – A víz érintése trió tagjai csatlakozhatnak a jövő héten. Továbbá a Just Getting Started című, Tommy Lee Jones és Morgan Freeman nevével fémjelzett vígjáték is bekavarhat valamennyit a sorrendbe.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Coco – $26,1M / $279,9M
  2. Az Igazság ligája – $16,5M / $567,4M
  3. Az igazi csoda – $12,5M / $100,2M
  4. Thor: Ragnarök – $9,6M / $816,4M
  5. Megjött Apuci 2. – $7,5M / $116,8M
  6. Gyilkosság az Orient expresszen – $6,7M / $210,9M
  7. Lady Bird – $4,5M / $17M
  8. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – $4,5M / $13,6M
  9. The Star – $4M / $29M
  10. Rossz anyák karácsonya – $3,4M / $97,8M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·