FILMEZZUNK.HU

Befutott a Vadászat magyar szinkronos filmelőzetese!

1376

Vadászat (The Hunt, 2020) – Előzetes

Magyar előzetest kapott a botrányos horror thriller, a Vadászat. Még be sem mutatták, máris jókora botrányt kavart a Universal új horror thrillerje, a Vadászat, melyet az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump személyes támadásként könyvelt el. Majd jött a daytoni és El Pasó-i tömegmészárlás, melyet követően az áldozatok iránti tiszteletből a stúdió elhalasztotta a premiert. 2020-ban azonban mozikba kerül a film.

A Vadászat című filmben egy tucat ismeretlen élete legdurvább kalandjába csöppen, amikor egy réten tér magához. Ekkor még sejtelmük sincs róla, hogy valamennyien egy kegyetlen játék kiszemelt játékosai; a hamarosan kezdődő vadászat során ugyanis emberek az elejtendő zsákmány. Egy a weben terjedő konspiráció mögé bújva az uralkodó réteg hobbiból emberekre vadászik egy távoli vidéken. Úgy tűnik, túlságosan lebecsülték áldozataikat, ezért szórakozásuk csakhamar vakvágányra kerül. Kiderül ugyanis, hogy az egyik élő céltáblájuk, Crystal a vártnál jobban játssza a játékot. A vadászok eszén túljárva egyenként foglyul ejti őket, eközben azonban az Oscar-díjas Hilary Swank által alakított sejtelmes nő is egyre fontosabb lesz számára. Egyre biztosabbá válik, hogy a titkozatos asszony kezében futnak össze a játék szálai.

A film rendezői székét Craig Zobel foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Emma Roberts, Hilary Swank, Amy Madigan, Ethan Suplee, Justin Hartley, Betty Gilpin, Ike Barinholtz és Glenn Howerton alakítják. A Vadászat április 16-tól látható a magyarországi mozikban.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·