FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10829

Hírességek, akik a semmiből lettek világsztárok

Néha, amikor azt látjuk, hogy a hírességek milliárdokat keresnek, hatalmas villákban élnek, luxusautókkal és magánrepülőkkel közlekednek és puccosabbnál puccosabb partikon buliznak, bele sem gondolunk, hogy ők sem a csúcson kezdték. Sőt, egyesek igencsak mélyről törtek fel, de soha nem adták fel, kemény munkával – és persze egy kis szerencsével – ma már ünnepelt sztárok. Nem is gondolnád, hányan vannak, akik kamionparkolókból, börtönből, szegénységből törtek fel a csúcsra.

(1) Oprah Winfrey

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

A világ egyik legismertebb műsorvezetője sok megpróbáltatáson ment keresztül gyerekkorában. Családjával folyton vándoroltak, panziókban és farmokon éltek, még annyi pénzük sem volt, hogy ruhákat vegyenek, ezért Oprah-nak is krumpliszsákokban járt. A nélkülözés mellett azonban olyan szörnyűségeket is át kellett élnie, mint a szexuális bántalmazás és a kamaszkori terhesség. „Tudom, mit jelent szegénynek, elhagyatottnak lenni. Amikor senki sem törődik veled és nem szeret, mégis benned van a vágy, a szenvedély, a remény, hogy lehet jobb is” – mondta el a MAKERS dokumentumvideójában. Végül édesapjával együtt Tennessee-be költöztek, ahol mintadiák lett és rengeteg kapcsolatot szerzett. A többi már történelem, ma már egyike a világ leggazdagabb embereinek.

(2) Leonardo Dicaprio

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Az Oscar-díjas színész sem élt mindig „Gatsby-életet”, pedig tűzközelben, Los Angelesben született. Szüleivel Kelet-Hollywood nem éppen barátságos részén éltek, anyja titkárnőként dolgozott, apja pedig abból tartotta el a családot, hogy képregényeket árult az aluljárókban, így akkoriban még nem is álmodozhatott a gazdagságról. „Mindig a pénzen járt az eszem, azon, hogyan fogjuk tudni ezt meg azt kifizetni. A színészkedés tűnt a legjobb kiugrásnak ebből a helyzetből” – nyilatkozta egy interjúban a Telegraph magazinnak.

(3) Demi Moore

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Az amerikai színésznő gyermekkorát kamionparkolókban töltötte, alkoholista szüleivel egyik helyről a másikra vándoroltak. Csak tizenhat éves volt, amikor úgy döntött, itt az ideje a saját kezébe venni az életé: otthagyta az iskolát és örökre elhagyta a parkolókat. Végrehajtóként és modellként dolgozott, amíg 1981-ben megkapta első filmszerepét a Küzdelem a sikerért című filmben. „Nem voltunk vészesen szegények, de nem sok pénzből éltünk” – mondta el egy interjúban a Guardiannek. – Semmi közöm nem volt a színészkedéshez. Veszítenivalóm nem volt, mindenben kihasználtam a lehetőséget.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·