FILMEZZUNK.HU

Bleed for This előzetes #2 – Sporttörténelem a ringben!

2807

Bleed for This (2016) – Előzetes

Egy újabb boksz témakör köré épülő produkciót láthat hamarosan a nagyérdemű Bleed for This címmel, amit a több, mint 10 éve nem rendező Ben Younger fog dirigálni. A rendezői székben ülő Ben eddig két filmen dolgozhatott, a 2000-es Brókerarcokon és a 2005-ös Első a szerelem című romantikus vígjátékon. Ezúttal kapott egy fantasztikus igaz történetet, illetve megkapta napjaink egyik legtehetségesebb színészét, a Whiplash sztárját, Miles Tellert.

Bleed for This története

Egy újabb bokszlegenda élete elevenedik meg a nézők előtt. A Pazmán ördög, Vinny Pazienza karrierje valóban érdekes volt. Hősünk annak idején két világbajnoki címmeccset is megnyert, majd szörnyű autóbalesetet szenvedett. Ennek során komoly csigolyasérülés is érte, az orvosok pedig azt jósolták, hogy soha többet nem fog tudni majd lábra állni. Pazienza azonban óriási akaraterőről tett tanúbizonyságot. Nem csak, hogy újra járni kezdett, de egy évvel az autóbalesetet követően újra ringbe szállt, hogy egy újabb világbajnoki övet szerezzen.

Érdekességek

  • Miles Teller maga is majdnem végzetes autó-balesetet szenvedett egy évvel azután, hogy egy barátját pont így vesztette el.
  • A főszereplő Miles-t egy igazi bokszedző, Darrell Foster készítette fel a szerepre, aki nem mellesleg Will Smith-nek is segített a 2001-es Ali-ban.
  • Aaron Eckhart és Miles Tellernek a Bleed for This a második közös munkájuk. Az első a 2010-es Engedd el! volt.

Amerikai mozibemutató: 2016. november 18.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: