FILMEZZUNK.HU
Magyar feliratos előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza

Hatalmas siker a Sárkányok háza, minden létező rekordot megdöntött a Trónok harca előzménysorozata

1358

Hatalmas siker a Sárkányok háza, minden létező rekordot megdöntött a Trónok harca előzménysorozata

Soha annyi ember nem akart még semmilyen sorozatpremiert nézni az HBO-n egyszerre, mint a Trónok harca előzménysorozatának első részét. Csaknem 10 millió háztartásban nézték egyszerre csak az Egyesült Államokban az HBO új sorozatát, a Trónok harca cselekménye előtt közel 200 évvel játszódó Sárkányok házát, ami beállította az HBO történetének legnézettebb sorozatpremierjének rekordját.

Új, látványos előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza

Üröm az örömben, hogy a hatalmas érdeklődés miatt az HBO Max streamingszolgáltató nem is tudott minden érdeklődőt kiszolgálni, igaz, a 10 milliós nézettséghez képest csak kevés hibáról, nagyjából 3000 esetről van szó. Az HBO közleménye azt is hozzáteszi, nemcsak az Egyesült Államokban, de Latin-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában ez volt a legsikeresebb sorozatpremier a csatorna történetében.

Nem is ez a Sárkányok háza egyetlen rekordja: a premier órája után is megmaradt a hatalmas érdeklődés, így helyi idő szerint vasárnap este a legmagasabb, egy este alatti nézőközönség gyűlt össze az HBO platformjai előtt épp a sorozat „anyaszériája”, a Trónok harca fináléja óta, ami akkor, 2019-ben 19,3 millió nézőt vonzott.

Azt is megjegyzik, a Sárkányok háza elég nagy mértékben legyőzte a Trónok harca sorozatpremierjét is, amit akkor 2,22 millióan néztek, bár azt a csatorna is beismeri, az összehasonlításnak nincs sok értelme, mivel akkoriban az HBO még sokkal jelentéktelenebb streamingfelületekkel rendelkezett, ráadásul a Trónok harca egy ismeretlen újdonság volt, míg a Sárkányok háza épp annak a sikerét lovagolja meg.

Emilia Clarke kitálalt: szerinte a férfi színészeket jobban kezelték a Trónok harca forgatásán, mint a nőket

(Via HVG.hu)


Article Tags: · ·