FILMEZZUNK.HU

Michael J. Fox volt a Coldplay meglepetésvendége

2417

Michael J. Fox együtt zúzott a Coldplay sztárjával

A Coldplay legutóbbi koncertjén váratlanul fellépett a Vissza a jövőbe sztárja is, Michael J. Fox. Chris Martin fia mesélte el egy kis videóban koncert közben, hogy ez az időutazós film  a kedvence és, hogy mennyire örülne neki, ha apukája egyszer felinvitálná a színpadra a színészt. Sokáig nem is kellett noszogatni Chris-t, aki miután elkezdte játszani a híres filmbéli slágert, az Earth Angel-t, nem sokkal később felhívta a színpadra Michael-t és együtt nyomták tovább.

Egyébként nem szokatlan, hogy a filmsztárok otthonosan érzik magukat egy koncert vendégelőadójaként. Robert Downey Jr., többek között a Vasemberek és A bíró főszereplője együtt énekelt Sting-gel, amikor az ex-Police frontemberének 60., szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepelték egy nagyszabású koncert keretein belül. A jeles eseményen vendég szerepelt még Stevie Wonder, Bruce Springsteen és Billy Joel is.

Sőt a tavalyi Oscar-díjas magyar alkotás, a Saul fia főszereplője, Röhrig Géza is letette már a névjegyét az énekesi porondon, a Pajor Tamás fémjelezte ÁMEN zenekar lemezbemutató koncertjén. Röhrig miután Pajor Tamáshoz fűződő kapcsolatáról beszélt, ami tinédzser koruk óta létezik, A Próféta című saját szerzeményét adta elő. A dalt végig ütemes taps kísérte, ami nyilván nem csak a dalnak, hanem annak a fantasztikus sikernek is szólt amit a Saul fia elért a közelmúltban.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: