FILMEZZUNK.HU
Mozifilmek - 2018. április

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni áprilisban

9719

Mozifilmek – 2018. április

A napokban beköszöntő április is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Bemutatják például a Marvel univerzum eddigi legnagyobb dobását, az utóbbi idők egyik leglátványosabb robotfilmjének a folytatása is bemutatkozik a hazai mozikban, Dwayne Johnson óriásállatok ellen fog harcolni a túlélésért, de Arnold Schwarzenegger fia is megpróbál a nézők kegyeibe férkőzni. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

 1) Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim Uprising)

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Magyar mozibemutató: 2018. április 5.

2) Rampage – Tombolás (Rampage)

A 80-as évek egyik legsikeresebb játéka, a Rampage főszereplője egy nagyvárosokat pusztító óriásmajom és szörnyű társai voltak. Ebben az izgalmas, látványos, a humorát mégis mindig megőrző filmben megelevenedik a játék, és maga Dwayne Johnson benne a nagy játékos!

Magyar mozibemutató: 2018. április 12.

3) Hurrikán meló (The Hurricane Heist)

Dörzsölt bűnözők eszelős tervet agyalnak ki az Egyesült Államok egyik pénzverdéjének kirablásához: az egyik legdurvább hurrikán pusztítását használnák elterelésnek arra, hogy lelépjenek 600 millió dollárral. A kincstár egyik elszánt őre és egy zűrös viharvadász eltökéli, hogy megállítják a tolvajokat és kiszabadítják túszaikat, mielőtt a vihar elsöpri az egész várost.

Magyar mozibemutató: 2018. április 12.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·