FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szombat estére (11.10)

7 film szombat estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

10060

Filmajánló szombat estére (11.10)

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este? Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

1) Szárnyát vagy combját? (amc, 18:55)

Az ismert, hatvanéves éttermi kritikus, Charles Duchemin pályafutása csúcsán a visszavonulás gondolatával foglalkozik. Előtte azonban még el akarja készíteni híres éttermi kalauzának utolsó kiadását, illetve át akarja adni fiának, Gérardnak tudását és szakmai tapasztalatát. A fiúnak azonban esze ágában sincs édesapja nyomdokaiba lépni és titokban vándorcirkuszt alapít, amelyben bohócként lép fel. Charles-nak más gondjai is akadnak: legnagyobb ellensége, Jacques Tricatel gyorséttermi birodalmával forradalmasítani akarja a francia gasztronómiát. A férfi megpróbálja ellopni az éttermi kalauz utolsó kiadását, hogy titokban megszerezhesse a rosszul minősített vendéglátó egységeket.

Szárnyát vagy combját?

2) Hős6os (Viasat3, 18:55)

Hiro Hamada egy briliáns robotikazseni, aki egy rendkívül veszélyes bűnhálózatra bukkan, mely végzetes fenyegetést jelent San Fransokyo városára. A fiú legjobb barátjával, a robot Baymax-szel az oldalán összefog egy lelkes amatőr bűnüldöző csapattal, hogy együttes erővel szálljanak szembe a gonosszal.

Hős6os

3) A csajok háborúja (Cool Tv, 19:10)

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők. Egy rugóra jár az agyuk, nincs titkuk egymás előtt. Az esküvőről is ugyanazt gondolják: a legjobb időpont erre június, a legideálisabb helyszín pedig a Plaza Hotel. Arra azért ők sem számítottak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, ettől kezdve fújnak egymásra. Mit fújnak, háborúznak! Semmitől sem riadnak vissza, hogy eltántorítsák szándékától a másikat. Nem adnak és nem kérnek kegyelmet. Mindent bevetnek, hogy tönkretegyék a volt barátnő nagy napját.

A csajok háborúja (2009)

4) A spártaiak titkos élete (Prime, 19:30)

A (film)történelem ismétli önmagát. Alig egy esztendővel azután, hogy Leonidasz spártai király háromszáz katonájával a Thermopülai-szorosnál megállította Xerxész hadát, a perzsák újra beindulnak. Az új életre kelt spártai király megint bazi nagy dobásra készül a szorosnál. Egy szál bőrgatyában és csuklyával indul a tizenhárom embere élén, hogy megvédje honát. A nagy kaland során számos ismerős ismeretlennel találkoznak, a Szellemlovastól kezdve a Pókemberig, a Transformerektől a púpos Paris Hiltonig. A vígjáték az elmúlt évek szuperfilmjeit parodizálja.

A spártaiak titkos élete

5) Segítség, felnőttem! (Paramount Channel, 19:50)

Josh a vidámparkban a kívánsággéptől azt kéri, bárcsak felnőtt lenne. Másnap meglepődve tapasztalja, hogy kívánsága megvalósult. Mivel otthonról elzavarják, egyedül kell boldogulnia, és egy játékfejlesztő cégnél kezd el dolgozni, ahol mindent megkap, amire vágyott. Sőt, a szerelem is rátalál…

Segítség, felnőttem! (Big, 1988)

6) Ha igaz volna… (SuperTV2, 20:45)

David Abbot (Mark Ruffalo) San Franciscóba költözik, de ami itt vár rá, azt még álmában sem gondolta volna. Egy titokzatos nő időről időre feltűnik az új lakásában, akit Elizabethnek (Reese Witherspoon) hívnak, és váltig állítja, hogy ez az ő lakása. A zárak kicserélésével sem lehet távol tartani a nőt, aki úgy tűnik, kénye kedve szerint bukkan elő és tűnik el. David megpróbál a dolgok végére járni, ám a helyzet sokkal borzongatóbb, mint azt gondolta volna.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

7) Elhajlási engedély (Cool Tv, 21:00)

Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis), a két jó barát már évek óta házasságban él, de feleségeik nem túl boldogak, neheztelnek, mert a fiúk mindig más nőket bámulnak. Úgy döntenek hát, hogy adnak nekik egy hét kimenőt, amikor mindenki azt csinál, amit akar. Nincs harag, nincs kérdés, de egy hét után minden a régi kerékvágás szerint megy majd tovább. A két jómadár kapva kap a lehetőségen, és boldogan vetik bele magukat az éjszakába, de idővel rájönnek, hogy a facér élet nem fenékig tejfel.

Elhajlási engedély

A 20 legjobb akció-vígjáték, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//Spencer//


Article Tags: · · · · · · ·