Kirstie Alley érdekességek

Ezt a 7 dolgot biztosan nem gondoltad volna Kirstie Alley-ről

4228

Kirstie Alley érdekességek

Kirstie Alley amerikai színésznő, producer és komikus. A Cheersben való alakításáért Emmy, illetve Golden Globe-díjjal jutalmazták. Számos sikerfilmben szerepelt, mint például a Nicsak, ki beszél?, Gyilkos lövés, Kitúr-lak, vagy éppen a Botcsinálta tanerő. A Wichita-ban született színésznő ma ünnepli születésének a 64. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő, hogy egy picit az Olvasók is jobban megismerjék.

Kirstie Alley érdekességek

1. 1981-ben szülei súlyos autó-balesetet szenvedtek, melyben anyja meghalt, apja pedig súlyosan megsérült.

2. A Szcientológiai Egyház tagja. Elismerte, hogy 1976 és 1979 között kokainfüggő volt, amelyből a Szcientológiai Egyház egyik drog ellenes programja segítségével tudott talpra állni. Azóta ő lett a szcientológiai egyház drog ellenes kampányának képviselője és jelentős összegekkel támogatja az egyházat.

3. A diploma megszerzése után Los Angelesbe költözött, hogy belsőépítészként dolgozzon, azonban mégis a színészkedéssel kezdett el foglalkozni 1979-ben, és csakhamar szerepet kapott a Star Trek című televíziós sorozatban.

Star Trek

4. 2005-ben szerepelt a Fat Actress vígjátékban, melynek középpontjában a média “függősége” áll a celebek súlya iránt. Ugyanebben az évben kiadta saját tapasztalataival teli könyvét, a How to Lose Your Ass and Regain Your Life-ot. Kirstie 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. 

5. Kirstie Alley bevallotta az életrajzában, hogy beleszeretett a Nicsak, ki beszél? (1989) forgatása alatt John Travoltaba, de hű maradt a férjéhez.

Nicsak, ki beszél? (1989)

6. 2010-ben elindult saját sorozata a Kirstie Alley’s Big Life (Nicsak, ki hízott meg?), mely bemutatja utazását és folyamatos küzdését a fogyással kapcsolatban, illetve hogy hogyan áll helyt mint egyedülálló anyuka, aki neveli két gyermekét.

7. 1983-ban meg feleségül a színész Parker Stevenson-hoz, aki a Baywatch első néhány epizódjában is szerepet, házasságuk azonban 1997-ben válással végződött.

Kirstie Alley érdekességek

10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: www.mafab.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download