FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról

10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról

22664

Tom Holland érdekességek

Tom Holland brit színész, aki pályafutását 2010-ben kezdte az Arrietty – Elvitte a manó című animációs filmmel, ahol a brit verzióhoz kölcsönözte hangját. 2012-ben Lucas szerepében láthattuk A lehetetlen című filmben Naomi Watts és Ean McGregor oldalán. 2015-ben pedig megkapta Peter Parker, alias Spider-Man szerepét a Pókember: Hazatérés filmben, ami egy csapásra meghozta neki a világhírnevet. A fiatal színész a napokban ünnepli 27. születésnapját, melynek alkalmából ezúttal róla gyűjtöttünk össze néhány érdekességet.

Tom Holland érdekességek

10. Édesapja híres hazájában, mint író és komikus, édesanyja pedig Nicola Elizabeth Holland fotós. Három testvére van, az ikrek Sam és Harry, akik 3 évvel fiatalabbak, és Patrick aki nyolc évvel fiatalabb.

9. Tanulmányait a római-katolikus Donhead iskolában kezdte el, később pedig a Wimbledon kollégiumban vették fel, ahol hip hop táncot tanult. Tánciskolájával felléptek a 2006-os Richmond Tánc Festivalon.

Tom Holland érdekességek

8. Tom Holland kedvenc filmje az 1998-as Ryan közlegény megmentése.

7. Filmes karrierje 2011-ben kezdődött, amikor az Elvitte a manó című animációs filmben Shô-nak kölcsönözte a hangját a film brit verziójában, ám a nagy áttörést a 2012-es – Lehetetlen című alkotás jelentette, amiben Naomi Watts és Ewan McGregor oldalán szerepelt, ennek köszönhetően világszerte ismert lett.

10 film, amiről sosem hitted volna, hogy igaz történeten alapszik

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · ·