FILMEZZUNK.HU

Dzsungel könyve (The Jungle Book) – Előzetes

3359

A dzsungel könyve (The Jungle Book)

Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyve című alkotását aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiút, akit a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen. A fákkal és indákkal övezett erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.

Főbb szerepekben: Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sírkán), Bill Murray (Balu), Christopher Walken (Lajcsi), Ben Kingsley (Bagira), Giancarlo Esposito, Lupita Nyong’o, Neel Sethi, Ralph Ineson, Emjay Anthony, Ritesh Rajan, Sara Arrington, Brandon Henschel

A filmet a korábban Vasember filmeken ügyködő Jon Favreau vezényelhette le és már korábban is nagyon úgy tűnt, hogy egy lélegzetelállító élményt igyekszik a nézők elé tárni.

Favreau filmje rendkívül sokat épít a modern technikára, hiszen voltaképpen a főszereplő Mauglin (Neel Sethi) és annak apján (Ritesh Rajan) kívül minden CGI varázslattal kerül elénk. Az előzetesen is látható, hogy gyönyörű dolgoknak lehetünk majd szemtanúi.

Amerikai mozibemutató: 2016. április 15.
Magyar mozibemutató: 2016. április 21.

(A film információkat a következő oldalról gyűjtöttük: mozi-filmek.hu)
(Forrás: Címlapkép)


Article Tags: