FILMEZZUNK.HU
Melissa McCarthy - a legjobban kereső színésznők

Színésznők, akik nem csak befutottak de kaszálnak is

2903

Színésznők, akik a legjobban keresnek

Az alábbi cikkünkben három olyan színésznőt mutatunk be, akik a legtöbbet keresnek jelenleg a Hollywoodi filmszakmában. A Forbes magazin nemrég tette közzé az általuk végzett kutatás eredményét, mi szerint, napjainkban kik ülnek a Hollywoodi-királynői  trónon. Az Isten adta tehetséget máig megfizetik, és ha valaki igazán jól csinálja, még tanulhatunk is tőle. Ezek a színésznők keresték a legtöbb pénzt a tavalyi évben:

3. Melissa McCarthy

Szakítva a színházi múlttal, Melissa Stand Up komikusként indult el pályáján. A jelenleg 45 éves színésznő két gyermekes anya, főleg vígjátékokban szerepel, kifejezetten nagy sikereket elérve. Nem régen a divattervező szakmát is megkóstolta és most már saját alakjára tervez ruhákat. Ezt egy igen kellemetlen szituáció előzte meg, ugyanis a nagy márkák elutasították, szerintük túl kövér volt ahhoz, hogy tervezzenek neki ruhát az Oscar gálára.
2011-ben Emmy díjat nyert, majd a további években volt Golden Globe és Oscar jelölése is. Szurkolunk, hogy elérje a méltán megérdemelt díjait.
Fizetése 23 millió dollár volt a tavalyi évben, azaz 6,4 milliárd forint.

2. Scarlett Johhanson

Scarlett gyermek kora óta űzi a szakmát, így méltán vált a második legjobban fizetett színésznővé, hiszen tehetsége és tapasztalata is óriási. Rengeteg filmet dobtak piacra vele és nagy százaléka kasszasiker is lett. Mindössze nyolc éves volt, amikor a Suttogó című filmben óriásit alakított, egy mozgáskorlátozott lányként, Robert Redford oldalán.
2014-ben tiszteletbeli Caesar díjat kapott illetve többszörösen jelölték Golden Globe-ra (négyszer), de a díj egyenlőre várat még magára.
Tavaly 35.500.000 $ volt a fizetése, ami nálunk 9.8 milliárd forint.

1. Jennifer Lawrence

Teljes nevén Jennifer Shrader Lawrence, ma 25 éves színésznő, aki először, mint általában minden színész, színházban játszott tizenéves korában, majd New Yorkba került és ott el is kezdte színészi karrierjét. Olyan filmekben játszott, mint a Megváltás, A hallgatás törvénye, illetve a mindenki által közkedvelt Éhezők viadala trilógia. Legújabb filmje a Joy azonban Magyarország egyik legnagyobb filmes adatbázisában, a Filmkatalógus toplistáján csak a 10530. helyen áll, így jogosan mondhatjuk, hogy nem lett közkedvelt.
A színésznőt az Oscar díj és a Golden Globe díjai mellett figyelemreméltó segítői készségéről is ismerhetjük, hiszen a színészkedés mellett elvégezte az ápoló női főiskolát, és sok jótékonysági rendezvényen vesz részt.
52 millió dollár volt a tavalyi keresete, azaz 14,4 milliárd forintot.


Article Tags: